Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας: Ιατροδικαστής ζητεί να γίνει εκταφή της Μαλένας (βίντεο)


Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα προτείνει να γίνει εκταφή της Μαλένας, ώστε να διαπιστωθεί εάν ο θάνατός της προκλήθηκε από τοξική ουσία, όπως της Τζωρτζίνας.

Η ιατροδικαστής κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, την Παρασκευή. Η Χριστίνα Τσάκωνα, που είχε αποδώσει τον θάνατο της Μαλένας σε ηπατική ανεπάρκεια, ανέφερε στην τωρινή της κατάθεση ότι κρίνεται αναγκαίο να διερευνηθεί διεξοδικά, εάν ο θάνατος της Μαλένας είναι δολοφονία, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA.

Πάντως, η ιατροδικαστής τόνισε ότι η έκθεση που είχε κάνει ήταν σωστή με βάση τα δεδομένα που είχε λάβει από το νοσοκομείο, όπου μνημονευόταν η χημειοθεραπεία που λάμβανε η Μαλένα λόγω της λευχαιμίας.

Η ιατροδικαστής είχε εκτιμήσει ότι οι βλάβες στο ήπαρ ήταν αποτέλεσμα των φαρμάκων που έπαιρνε το μικρό κορίτσι. Ωστόσο, τα δεδομένα θα πρέπει να επανεξεταστούν, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που προέκυψαν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η κυρία Τσάκωνα πρότεινε έτσι νέα τοξικολογική εξέταση στα όργανα του κοριτσιού, αλλά και εκταφή προκειμένου να ληφθούν τρίχες και μυελός των οστών για να εξακριβωθεί εάν και η Μαλένα έπεσε θύμα δηλητηρίασης.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το δελτίο του Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom