Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Θεσ/κη: Ένταση και χημικά στο φινάλε του αγώνα Αγροτικός Αστέρας - Παναχαϊκή 2 - 3 (φωτο & βίντεo)


Μεγάλη νίκη της Παναχαϊκής, νίκη που κλειδώνει την άνοδο, αλλά δυστυχώς υπήρξαν επεισόδια στο ημίχρονο και στο τέλος της αναμέτρησης, με την είσοδο των ΜΑΤ στην κερκίδα των οπαδών της Πατρινής ομάδας οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα γκλόμπς, αλλά και χημικά στους ήδη εγκλωβισμένους Πατρινούς φιλάθλους στην θύρα του πετάλου του γηπέδου.

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο ΜΑΤ επιτέθηκαν στην κερκίδα που ήταν φίλοι της Παναχαϊκής. Αντί να απομακρύνουν τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα που είχαν “μπουκάρει” στο γήπεδο και προκαλούσαν τους Πατρινούς, προτίμησαν να μπουν στην κλειστή θύρα των Πατρινών και να βαράνε στο ψαχνό.

Πέτρος Σταθάκης και Κώστας Σωτηρόπουλος προσπαθούσαν να αποτρέψουν τα χειρότερα, να ηρεμήσουν την κατάσταση, αλλά και να δώσουν βοήθεια, όπου χρειαζόταν στους φίλους της Παναχαϊκής, από την επέμβαση των ΜΑΤ και τα χημικά που δέχτηκαν.

Λάθος εκτίμηση της κατάστασης από την πλευρά της αστυνομίας και από το πουθενά δημιουργήθηκε το χάος.

Για την ιστορία, η ομάδα της Πάτρας νίκησε με 3 - 2 στον αγώνα περνώντας στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πάνω από τον Αγροτικό Αστέρα.

Εκτός έδρας νίκη με ανατροπή για την Παναχαϊκή υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου στην Θεσσαλονίκη, η οποία επικράτησε με 3-2 επί του Αγροτικού Αστέρα. 

Δείτε τις καλύτερες φάσεις:

https://patragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom