Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Σοκ στην Θεσ/κη: Απαγχονισμένος βρέθηκε στην επιχείρησή του γυμναστής (βίντεο)


Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 50χρονος άνδρας το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε γυμναστήριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 3 το μεσημέρι, στην οδό Γαμβέτα πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε τον άνδρα και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες o άνδρας είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας.

Πελάτες που βρίσκονται έξω από την επιχείρηση προσήλθαν στο γυμναστήριο για προπόνηση και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη στον προπονητή τους, όπως αναφέρουν στην politic.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Τούμπας, ενώ τα αίτια θανάτου αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση.

https://politic.gr/

Σοκαρισμένοι εμφανίζονται οι παιδικοί φίλοι του αδικοχαμένου άνδρα στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχωνισμένος στην επιχείρηση του.

«Σοκαριστήκαμε όλοι με το συμβάν, ο Γιώργος ήταν πολύ καλός γυμναστής, πατέρας τριών παιδιών και τα προβλήματα που είχε είναι προβλήματα της καθημερινότητας που τα έχουμε όλοι οι άνθρωποι», αναφέρουν στην politic παιδικοί φίλοι του γυμναστή «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα». «Τελευταία φορά τον είδα πριν από περίπου ένα μήνα στην παραλία και όλα ήταν καλά», συνεχίζει.

Οι φίλοι του εξέφρασαν άγνοια για ποστ που είχε κάνει στο facebook ο προπονητής και σύμφωνα με το οποίο ο γυμναστής προμήνυε αυτό που επρόκειτο να κάνει στον εαυτό του και υποστήριξαν ότι ο γυμναστής ναι μεν συζητούσε για τα προβλήματα που τον απασχολούσαν αλλά δεν τα παρουσίαζε ως αξία ιδιαίτερης αναφοράς.

https://politic.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom