Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Τραγωδία στη Θεσ/κη: Βουτιά θανάτου από μπαλκόνι για νεαρή κοπέλα (φωτο & βίντεο)


Νεκρή είναι μία νεαρή κοπέλα, ηλικίας περίπου 27 ετών, μετά από πτώση από μπαλκόνι διαμερίσματος πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κοσμά Αιτωλού, κοντά στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι στην οδό Κοσμά Αιτωλού.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το ύψος και τις συνθήκες της πτώσης. Η κοπέλα βρέθηκε στο κενό και κατέληξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes, η κοπέλα φορούσε το εσώρουχο και μία μαύρη μπλούζα και βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει σπεύδουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για την περιφρούρηση του χώρου και την έρευνα, καθώς και ασθενοφόρο, με διασώστες του ΕΚΑΒ. Επιπλέον, έσπευσε και ένα πυροσβεστικό όχημα. 

Ανάστατοι είναι οι γείτονες οι οποίοι κάνουν λόγο για “ένα δυνατό θόρυβο” που ακούστηκε ξαφνικά στη γειτονιά και στη συνέχεια ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. 

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, η κοπέλα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ο θάνατός της πιθανότατα να αποδίδεται σε αυτοκτονία. 

Έρευνα για το περιστατικό, διενεργεί το Α.Τ. της περιοχής. 

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom