Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Βόλος: Μπαράζ διαρρήξεων σε κτηνιατρεία - Αρπαξαν φάρμακα και Laptop


Μπαράζ διαρρήξεων έχει σημειωθεί την τελευταία εβδομάδα σε κτηνιατρεία στον Βόλο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κτηνιάτρων Μαγνησίας κ. Παύλο Σταμόπουλο, με τελευταία μία που έγινε το Σάββατο το βράδυ.

Όπως ανέφερε στο Magnesianews.gr σποραδικά ανά τα χρόνια έχουν καταγραφεί διαρρήξεις σε κτηνιατρεία, όμως είναι η πρώτη φορά που σε λίγες ημέρες άγνωστοι «ανοίγουν» τα κτηνιατρεία της πόλης. 

Οι διαρρήξεις σημειώθηκαν σε κτηνιατρεία στο κέντρο του Βόλου, ψηλά στην Ιωλκού, στα Παλαιά και πίσω από την Πολεοδομία.

Οι άγνωστοι σύμφωνα με τον κ. Σταμόπουλο πήραν ως λεία τους φάρμακα και γενικότερες ναρκωτικές ουσίες που υπάρχουν για τις κτηνιατρικές πράξεις, ενώ πήραν και φάρμακα τα οποία δεν είναι για ανθρώπινη χρήση.

«Προφανώς έχουν λίγα λεπτά στη διάθεσή τους και παίρνουν ό,τι φάρμακο βρίσκεται μπροστά τους και μετά κάνουν τη διαλογή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμόπουλος, επισημαίνοντας πως οι διαρρήξεις γίνονται τις βραδινές ώρες και οι κτηνίατροι, βλέπουν την επόμενη ημέρα το πρωί τα ιατρεία τους «άνω- κάτω».

Παράλληλα, οι διαρρήκτες παίρνουν και ό,τι άλλο αξίας δουν όπως Laptop των κτηνιάτρων, που είχαν στα ιατρεία τους. 

Τις διαρρήξεις οι κτηνίατροι τις έχουν δηλώσει στην Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τους δράστες.

https://magnesianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom