Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Οι πρωταθλητές Αιτ/νίας αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Ηττα στη Γαστούνη και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία

Με πολλά παράπονα επέστρεψαν σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου, απο τη Γαστούνη Ηλείας, όπου αγωνίστηκαν με την ομάδα του τοπικού ΓΕΛ για τη συνέχεια, σε περιφερειακό επίπεδο, του σχολικού πρωταθλήματος.

Μόλις χθες Δευτέρα, το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου, μετά απο έναν επεισοδιακό αγώνα στο Μεσολόγγι, στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Αιτωλοακαρνανίας, νικώντας το ΕΠΑΛ Ναυπάκτου.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το 1ο Λύκειο Αγρινίου, κλήθηκε να αγωνιστεί μια μέρα μετά στη Γαστούνη, όπου ηττήθηκε με 4 - 2 από μία κατώτερη ομάδα. 

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Αρμυρά, ο Ηλειος διαιτητής, «έκλεισε τα μάτια» σε… τρία τέρματα της ομάδας του Αγρινίου ενώ «μέτρησε» δυο γκολ της ομάδας της Γαστούνης, που δεν έπρεπε να κατακυρωθούν. 

Παράπονα υπάρχουν και για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του 1ου ΓΕΛ στάθηκε και άτυχη, αφού είχε τρία δοκάρια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η προσπάθεια των μαθητών-πρωταθλητών Αιτωλοακαρνανίας και των προπονητών-συνοδών τους, ήταν αξιοσημείωτη και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η ανάρτηση του κ. Αρμυρά:

https://www.agriniopress.gr/

Σημ. Ζείδωρον: Το τοπικό site  https://ilia.news/ αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου "...στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας μπήκε πιο δυνατά, είχε σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι την εδαφική υπεροχή, το ΓΕΛ Γαστούνης έβγαλε ποιότητα, ψυχή και κυρίως αποτελεσματικότητα...", δεν κάνει όμως καμία αναφορά στα της διαιτησίας, στα γκολ που δεν μέτρησαν και στα πέναλτι που δεν δόθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom