Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Έγκλημα στην Ομόνοια: Σκότωσε τον πατέρα του στον ύπνο του και ειδοποίησε τις Αρχές (φωτο & βίντεο)


Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 52 ετών από το Πακιστάν μέσα στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας, όταν έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο τον γιο του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας όταν ένας 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του.

Ο 28χρονος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί.

Ο 52χρονος ήταν υπήκοος Πακιστάν, ενώ ο 28χρονος είχε και ελληνική υπηκοότητα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στην Ομόνοια, όπου ένας 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 52χρονο πατέρα του το πρωί της Κυριακής στην οδό Βούλγαρη 17 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άτυχος πατέρας, που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον γιο του, διατηρούσε κομμωτήρια στο κέντρο της Αθήνας και φαίνεται να αγαπούσε ιδιαίτερα τον 28χρονο, καρπό του έρωτά του με Ελληνίδα. Όπως ανέφεραν γείτονες στο newsit.gr, οι δυο άντρες ήταν αγαπητοί στην γειτονιά και δεν είχαν προκαλέσει προβλήματα.

Γείτονας σημείωσε πως πατέρας και γιος ήταν «απλοί, καλοί άνθρωποι» και ασχολούνταν με την οικογένειά τους, τα κομμωτήρια που διατηρούσε ο 52χρονος και τα διαμερίσματα που είχε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια.

Όμως ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ένα από τα κομμωτήρια που διατηρούσε ο 52χρονος:

Ο 28χρονος δράστης έχει ελληνική υπηκοότητα και έχει συλληφθεί. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.



 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom