Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Αιγάλεω: Θρίλερ με 55χρονο κρεμασμένο από το καμπαναριό της εκκλησίας! (φωτο & βίντεο)


Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Αιγάλεω, καθώς ένας άνδρας σκαρφάλωσε στο καμπαναριό της εκκλησίας της Αγίας Αικατερινής και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ο άνδρας έχει ανέβει στο καμπαναριό της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης και απειλεί να αυτοκτονήσει, στην οδό Ορυζομύλων 30. Στο σημείο έχουν έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, μαζί με διαπραγματευτές, για να πείσουν τον άνδρα να μην βουτήξει στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άνδρας φαίνεται να έχει ζητήσει από τους άνδρες της αστυνομίας να μιλήσει με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επίσης και με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, ενώ θέλει να βλέπει το ελικόπτερο της αστυνομίας να πετάει γύρω του.

https://www.enikos.gr/

Θρίλερ δίχως τέλος στο Αιγάλεω και πιο συγκεκριμένα στην εκκλησία της Αγ. Αικατερίνης με τον 55χρονο που απειλεί να αυτοκτονήσει από το καμπαναριό

Γνώριμος των Αρχών, μιας και έχει απασχολήσει τουλάχιστον άλλες 4 φορές με ανάλογες ενέργειες. Δυο διαπραγματευτές βρίσκονται στο σημείο, προσπαθώντας να πείσουν τον 55χρονο να κατέβει από το καμπαναριό.

Πληροφορίες του Policenews, κάνουν λόγο για ομάδα ΕΚΑΜ που θα φτάσει στο σημείο και θα δώσει τέλος στο θρίλερ που εξελίσσεται τις τελευταίες 4 ώρες στο Αιγάλεω.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με τον 55χρονο κρεμασμένο από το καμπαναριό της εκκλησίας:

https://www.policenews.eu/

Update: Αίσιο τέλος για άνδρα - Τον κατέβασαν άνδρες της ΕΚΑΜ

Αίσιο τέλος, μετά από επέμβαση της ΕΚΑΜ, είχε η υπόθεση του άνδρα που απειλούσε από χτες (Παρασκευή 13/5), να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το καμπαναριό της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης στην οδό Ορυζομύλων 30 στο Αιγάλεω.

Ο άνδρας είχε κλείσει την καταπακτή του καμπαναριού και αρνιόταν να κατέβει, παρά τις πολύωρες εκκλήσεις διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ που είχε μεταβεί στο σημείο.

Τελικά, στις 05.00 το πρωί, σήμερα (Σάββατο 14/5), ομάδα της ΕΚΑΜ πραγματοποίησε επιχείρηση στο καμπαναριό και κατέβασε σώο τον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom