Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Με ήττα 3 - 1 από τον Ιωνικό έκλεισε τη σεζόν ο Παναιτωλικός (βίντεο)


Στη Νίκαια απόψε ο Ιωνικός υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος της Super League.Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε ανάγκη βαθμών, απλά οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να περάσουν τον ΟΦΗ και να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Μετά από ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες,αλλά με πολλές φάσεις και κάποιες φορές εκνευρισμό ο Ιωνικός νίκησε εύκολα 3 - 1 και πέτυχε το στόχο του.

Μόλις στο 9' Ιωνικός πήρε κεφάλι στο σκορ στην πρώτη του τελική: Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα απομακρύνθηκε από την αντίπαλη άμυνα και ο Ντάλσιο με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0

Στο 14' ο Νίκος Βέργος πέτυχε γκολ με κεφαλιά, το οποίο ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ.

Από το σημείο αυτό ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του παιχνιδιού κι έψαχνε το γκολ,δημιουργούσε φάσεις, κέρδιζε κόρνερ, αλλά δεν μπορούσε να βρει δίχτυα. Είχε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μόρσεϊ, Βέργο και Λάρσον αλλά...

Το ημίχρονο έληξε με τον Ιωνικό να προηγείται 1 - 0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή κι ένα γκολ για τον Παναιτωλικό από τον νεοεισελθόντα Καρέλη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο εύκολα γκολ....

Στο 47' Αποστολάκης απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο από τα δεξιά και ο Καρέλης, πέφτοντας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1 - 1.

Στο 62' ο Τουράμ με ένα υπέροχο τελείωμα από το ύψος της περιοχής, έπειτα από γύρισμα του Μάντζη, νίκησε τον Ανέστη για το 2-1 του Ιωνικού.

Στο 84' είχαμε την επανεμφάνιση στα γήπεδα του Γιώργου Λιάβα,ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολλούς μήνες από τραυματισμούς των χιαστών.

Στο 86' ο Ο Μυγάς με γλυκιά σέντρα από τα δεξιά έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Μάντζη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3 - 1.

Ο νικητής Ιωνικός τερμάτισε στην πρώτη θέση των play outs και στην 7η της γενικής βαθμολογίας με 45 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός στην 11η θέση με 37 βαθμούς αφού στα play outs τα θαλάσσωσε καθώς είχε 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη

Ιωνικός: Χριστοδούλης, Ντάλσιο, Βαλεριάνος(90' Κιάκος), Τσιγκρίνσκι, Πογοσιάν(61' Μάντζης), Μύγας(90' Γκοτσούλιας), Σάντσες, Ρομαό, Τουράμ(84' Πλατέλας), Κάνιας, Λενίς(90' Καμπράλ).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον(89' Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες(84' Λιάβας), Αντούνες, Ντουάρτε(84' Μπελεβώνης), Μόρσεϊ(89' Μπαρμπόσα), Νταγκό(46' Καρέλης), Βέργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom