Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Καισαριανή: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους - 4 συλλήψεις


Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν, στην περιοχή της Καισαριανής, τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι για σωματική βλάβη από κοινού σε βάρος 17χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι, ηλικίας από 15 έως 17 ετών οι τρεις, βραδινές ώρες της περασμένης Τρίτης, 17 Μαΐου, πλησίασαν, στην Καισαριανή, τον 17χρονο και αμέσως μετά με τη χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο.

Παράλληλα, σε βάρος των κηδεμόνων των τριών ανηλίκων κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 18-5- 2022 στην περιοχή της Καισαριανής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καισαριανής, 4 ημεδαποί (εκ των οποίων οι 3 ανήλικοι), κατηγορούμενοι για απλή σωματική βλάβη από κοινού.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι βραδινές ώρες της 17-5-2022, προσέγγισαν στην περιοχή της Καισαριανής, ανήλικο ημεδαπό και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο.

Επιπρόσθετα, σε βάρος των κηδεμόνων των τριών ανηλίκων κατηγορουμένων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: