Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Φρίκη στη Φλώρινα: Πα-τέρας βίαζε τη 14χρονη κόρη του από τα 11!


Συγκλονίζει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα σε χωριό του Νομού Φλώρινας.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανήλικη μαθήτρια φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους της ότι ο πατέρας της την κακοποιεί σεξουαλικά. Οι καθηγητές του κοριτσιού κατήγγειλαν στην αστυνομία όλα όσα είχαν αντιληφθεί και όσα τους είχε μεταφέρει η μικρή μαθήτρια.

Η Αστυνομία πήρε κατάθεση από τον πατέρα, ενώ δρομολογήθηκαν ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Τη σεξουαλική κακοποίηση της μαθήτριας από τον ίδιο της τον πατέρα επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr/ σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Αμύνταιο, στη Φλώρινα την υπόθεση βιασμού μιας 14χρονης, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα του ίδιου της του πατέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, η ανήλικη κακοποιείτο σεξουαλικά επί τρία χρόνια και συγκεκριμένα από όταν ήταν 11 ετών.

Παιδοψυχολόγος επιβεβαιώνει ότι η 14χρονη έχει κακοποιηθεί και έστειλε το πόρισμα στην Εισαγγελία Φλώρινας, η οποία διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο πατέρας όταν πληροφορήθηκε ότι κινήθηκαν οι διαδικασίες, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα, έκοψε τις φλέβες του με μαχαίρι και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή και ανάλογα με την έκθεσή του, δεν αποκλείεται να προχωρήσει η σύλληψη του πατέρα.

Σημειώνεται ότι εκπαιδευτικοί παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, το οποίο εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους του τον βιασμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom