Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Παναιτωλικός - Βόλος έμειναν στο 0 - 0 μετά από ένα εξαιρετικό ματς (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε τον Βόλο στο Αγρίνιο για την έκτη και προτελευταία αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος της Super League.

Και οι δύο είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία κι έπαιξαν απελευθερωμένα χωρίς την πίεση της παραμονής στην κατηγορία και προσέφεραν ωραίο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και από τηλεοράσεως, όμως είναι κρίμα που ένα τέτοιο ματς τελείωσε χωρίς γκολ.

Ο Παναιτωλικός έδωσε απόψε το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για την φετινή σεζόν και κατέβηκε με την επετειακή φανέλα για τα 96 χρόνια της ιστορίας του συλλόγου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή και δημιούργησε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Βέργος.

Η ομάδα του Βόλου παρότι πήγε στο Αγρίνιο με 15 ποδοσφαιριστές είχε κι αυτή τις ευκαιρίες της για γκολ με πιο καλές αυτές με τον Μεταξά και τον Φαν Βερτ.

Το ημίχροno τελείωσε χωρίς σκορ,αλλά με πολλές φάσεις και καλό παιχνίδι!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος με τον Βόλο να μπαίνει φορτσάτος και τον Ανέστη να επεμβαίνει σωτήρια σε τρεις περιπτώσεις σε προσπάθειες των Ροσέρο,Μπαριέντος και Αλχο,ενώ ο Αναστασίου έβαλε τις φωνές στους παίκτες του που δεν άργησαν να συνέλθουν.

Ο Παναιτωλικός απάντησε μ' ένα δυνατό, αλλά άστοχο σουτ του Βέργου στο 55', ένα ακόμα του Μαρτενσον στο 58' που απέκρουσε ο Κλέιμαν και στο 60' με μακρινό σουτ του Ντουάρτε, ο οποίος απείλησε ξανά στο 65'....

Στο 67' ο Φλόρες ήταν αυτός που πήρε το ριμπάουτ μετά από κόρνερ λίγο έξω από την περιοχή, όμως ο κεραυνός που εξαπέλυσε έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το 70' η ομάδα του Βόλου οπισθοχώρησε κι ο Παναιτωλικός πίεζε ασφυκτικά στην περιοχή του Κλέιμαν χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη...

Στο 72' ο Νταγκό από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν.

Στο 78' ένα πολύ καλό σουτ του Φαν Βέρτ μπλόκαρε ο Ανέστης και ξανά στο 80' απέκρουσε μακρινό σουτ του Ροσέρο.

Στο 87' φοβερό σουτ του Καρέλη σταμάτησε εκπληκτικά ο Κλέιμαν.

Στο 92' παραλίγο αυτογκόλ από τον Γκιουλέν, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της ομάδας του και... κόρνερ!

Κρίμα που ένα τόσο καλό ματς με δεκάδες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και εξαιρετικές  αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες τελείωσε χωρίς γκολ!

* Απόψε υποβιβάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ στα μπαράζ πηγαίνει η Λαμία που κράτησε το 0 - 0 στη Ριζούπολη.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης(80' Λούι), Λάρσον, Αντούνες, Περέιρα, Μάρτενσον(86' Μπαρμπόσα), Φλόρες, Ντουάρτε, Μόρσεϊ(60' Νταγκό), Μπελεβώνης(60' Καρέλης), Βέργος.

Βόλος: Κλέιμαν, Σιέλης, Γκιουλέν, Άλχο, Τσοκάνης, Μεταξάς(83' Λογαράς), Μπαριέντος, Πάολο, Ροσέρο, Τριανταφύλλου(63' Ριένστρα), Φαν Βερτ.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom