Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Εορδαία: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά στη λίμνη Περδίκκα


Με τη συμβολή ανδρών της ΕΜΑΚ, οι οποίοι έφτασαν νωρίτερα σήμερα το πρωί στην περιοχή, συνεχίζονται οι έρευνες για τον άνδρα που αγνοείται στη λίμνη Περδίκκα, από τα μεσάνυχτα που αναποδογύρισε βάρκα με δυο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγνοούμενος είναι σημαίνων στέλεχος της αγωνιστικής αλιείας στην περιοχή και μαζί με έναν ακόμα άνδρα, ο οποίος είναι θηροφύλακας, μπήκαν με τη βάρκα στη λίμνη προκειμένου να ελέγξουν καταγγελία για παράνομη αλιεία.

Για άγνωστο λόγο η βάρκα αναποδογύρισε, με τον θηροφύλακα να καταφέρνει να πιαστεί από αυτήν, κάτι το οποίο δε συνέβη και με τον δεύτερο άνδρα.

Ο θηροφύλακας ειδοποίησε την Πυροσβεστική, με άνδρες της Υπηρεσίας να ενεργούν άμεσα και να τον ανασύρουν από τη λίμνη ζωντανό, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Οι έρευνες για το μέλος της αγωνιστικής αλιείας και εργαζόμενο του Δήμου Εορδαίας, συνεχίζονταν όλο το βράδυ ενώ στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας, Κοσμάς Σιδηρόπουλος και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Στο σημείο παραμένουν πυροσβέστες και άτομα από την πολιτική προστασία του Δήμου Εορδαίας που βρέθηκαν εκεί από το πρώτο λεπτό που έγινε γνωστό το ατύχημα και ψάχνουν για τον άτυχο ψαρά.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και όλοι ελπίζουν με τη συμβολή της ΕΜΑΚ να βρεθεί σώος όπως έγινε και με το Θηροφύλακα που ήταν και αυτός στην βάρκα αλλά κατάφερε να βγει στη στεριά.

https://e-ptolemeos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom