Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Αθήνα για επέμβαση στο χέρι ο Περέα - «Αιχμές» των Ηπειρωτών για Κουτσοσπύρο


Σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα θα υποβληθεί ο Χουάν Χοσέ Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα αφού έχει υποστεί ζημιά στον τένοντα του χεριού μετά τον τραυματισμό του, όταν έριξε γροθιά σε τζάμι στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Τα αίματα «άναψαν» μετά τη λήξη του ματς, Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, που βρήκε νικητές του Ηπειρώτες με 1-0 στο Αγρίνιο. Για άγνωστο λόγο ο γενικός αρχηγός των Αγρινιωτών, Χρήστος Κουτσοσπύρος, κατά τη διάρκεια λογομαχίας με τον Περέα του ΠΑΣ τον χαστούκισε (!) με συνέπεια να αποβληθεί από το ματς και τον επιθετικό των Ηπειρωτών να αποχωρεί εκνευρισμένος.

Πρόβλημα από το… πουθενά στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Περέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κόψιμο στο χέρι του

Ο επιθετικός των Ηπειρωτών, που είχε επεισόδιο με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, ο οποίος και τον χαστούκισε μετά το ματς μεταξύ των δύο ομάδων, φέρεται να «ξέσπασε» σε τζάμι στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο παίκτης κόπηκε στο χέρι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου και να υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να έχει κάνει ζημιά στον τένοντα του χεριού του και να χρειαστεί επέμβαση, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση.

Ο Περέα θα μεταβεί όπως όλα δείχνουν στην Αθήνα, όπου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι. Ο επιθετικός του ΠΑΣ μετά από επεισόδιο που είχε με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο, φέρεται να έσπασε τζάμι στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να κοπεί στο χέρι και να κάνει ζημιά στον τένοντα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του παίκτη δεν έχουν γίνει γνωστές και αναμένεται πλέον να φανεί ποιος θα είναι ο χρόνος της απουσίας του από τα γήπεδα.

Από εκεί και πέρα σε «αιχμηρή» ανάρτηση προς τον Χρήστο Κουτσοσπύρο προχώρησαν οι Ηπειρώτες μέσω της σελίδας τους στο Facebook, τον οποίο ευχαρίστησαν για την εκστρατεία κατά της βίας, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφία από τη στιγμή που χαστούκισε τον Περέα μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom