Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Πέθανε ο Βασίλης Ρόκος παλαίμαχος άσος του Παναιτωλικού (βίντεο)


Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος άσος του Παναιτωλικού, Βασίλης Ρόκος, μέλος της σπουδαίας ομάδας των δεκαετιών του ’50 και του ’60.

Ο αείμνηστος Βασίλης Ρόκος υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Βασικότατο στέλεχος της ομάδας των δεκαετιών του ’50 και του ’60. Συνέβαλε τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες της εποχής για την ομάδα. Σημείο αναφοράς αποτέλεσε μάλιστα η παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (με έξι ομάδες τότε) τη δεκαετία του ‘50.

Μαζί με τον θρυλικό «Γάλλο», Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Μήτσου και τον Χρήστο Μπάθα αποτέλεσαν την «αιχμή του δόρατος» για τον Παναιτωλικό. 

Στο ρόστερ εκείνη την εποχή υπήρξαν μεταξύ άλλων και άλλοι ισάξιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Τζάνης, ο Μπισδούνης, ο Τσακούμης, ο Λάμπρος Ζαρκαβέλης, οι αδελφοί Μπάκα, ο Βασίλης Ακριτίδης κ.α.

Πριν λίγα χρόνια είχε μιλήσει στον Γιάννη Γιαννακόπουλο για το ποδόσφαιρο των δεκαετιών 1950-60 και την ομάδα του Παναιτωλικού.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρόκου και τα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου την περίοδο 1950-1960, Βασίλη Ρόκου».

Η ανακοίνωση της Θύρας 6:

«Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Βασίλη Ρόκου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας. Κύριε Βασίλη, καλό ταξίδι».

https://titormosnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom