Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Φρίκη με σύγχρονη «Μήδεια» στην Κυψέλη: Σκότωσε το 7χρονο αγοράκι της και για 5 χρόνια το έκρυβε στη βεράντα της!


Η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός εραστής της, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται αυτή την ώρα στην Κυψέλη. Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, μητέρα «Μήδεια» δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.

Σήμερα, πριν λίγη ώρα, συνελήφθη η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός εραστής της, ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Η φρικαλέα ιστορία, ξεκινάει πέντε χρόνια πριν.

Τότε που το 7χρονο αγοράκι εξαφανίσθηκε και η Ελληνίδα μητέρα ισχυρίστηκε ότι το παιδί το είχε ο πατέρας του, πρώην σύζυγός της στην Πολωνία. 

Οι αστυνομικοί όμως δεν πείστηκαν, έψαξαν την υπόθεση και όταν διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη πέρασαν χειροπέδες στην μητέρα και τον σύντροφο της.

Οι δράστες έχουν ομολογήσει.

Μητέρα και σύντροφος κατηγορούνται για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Μόνο ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις ότι μία μητέρα κατηγορείται μαζί με το σύντροφό της για τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού της.

Πέντε χρόνια μετά την Δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα, οι αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών κατάφεραν, όχι μόνο να εξακριβώσουν ποιος σκότωσε το παιδί, αλλά και να ανακαλύψουν λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ, καθώς ο σύντροφος της μητέρας δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να τοποθετήσει το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα σε μία Εργαλειοθήκη και να την έχει πάντα μαζί του, για να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν το πτώμα.

Πίσω μάλιστα από τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού βρίσκεται άγρια κακοποίηση από τον σύντροφό της μητέρας του, ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς, πως έβαζε συχνά τον 7χρονο τιμωρία και ότι τον ξυλοκοπούσε και το βασάνιζε, γιατί όπως είπε το τιμωρούσε για την «άσχημη συμπεριφορά του».

Την ημέρα που για μία ακόμη φορά ο σύντροφός της μητέρας του Ανδρέα, τον έβαλε τιμωρία όρθιο και νηστικό εκείνος αντέδρασε και τότε ο δράστης έκλεισε το στόμα του παιδιού με μία μονωτική ταινία και το υποχρέωσε να παραμείνει όρθιο σε μία γωνία του σπιτιού. 

Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, όταν αργότερα πήγαν να δουν σε τι κατάσταση είναι το παιδί εκείνο δεν ανέπνεε. Η μητέρα του παιδιού ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό της δολοφονίας και δεν έκανε τίποτα, για να σταματήσει τον σύντροφό της από αυτή τη δολοφονική του ενέργεια.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις όμως δεν έχουν τέλος, αφού το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν, ήταν πώς θα κρύψουν το πτώμα του μικρού παιδιού. Το τοποθέτησαν και το έκρυψαν σε μία γωνία στη σοφίτα του σπιτιού, την οποία έκλεισαν με σανίδες. Σε όλους τους γνωστούς και τους φίλους είπαν, ότι το παιδί το είχε πάρει ο πατέρας του, που είναι Πολωνός και έφυγαν για την Πολωνία. 

Οι ανατριχιαστικές όμως αποκαλύψεις έχουν και συνέχεια, καθώς όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε, έβαλαν το πτώμα του παιδιού μέσα σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και για όσο διάστημα περιπλανιόντουσαν άστεγοι στο δρόμο, κουβαλούσαν μαζί τους και το κουτί με το πτώμα του παιδιού.

Η μητέρα του επτάχρονου και ο σύντροφός της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ έγινε και έρευνα στο χώρο που διέμεναν όπου εντοπίστηκε ένα κουτί, το οποίο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.

Μίνα Καραμήτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom