Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

«Λεκές» οι 24.000 νεκροί της πανδημίας!... Το είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Στράτος Σιμόπουλος (βίντεο)


Με πάνω από 100 νεκρούς τη μέρα ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «η τρίχα γίνεται τριχιά» όσον αφορά την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας - Για τη ΛΑΡΚΟ που οι εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους πρότεινε προγράμματα του ΟΑΕΔ.

O κύριος λέγεται Σιμόπουλος, είναι βουλευτής της ΝΔ. Θα τον θυμάστε από τη δήλωση του με αφορμή τη δράση των ναζί στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Η δράση αυτή της Αριστεράς γεννά την απαράδεκτη αντίδραση της άλλης πλευράς»!

Αυτός, λοιπόν, ο εξαιρετικός κύριος μίλησε για την πανδημία και τη διαχείριση της από την κυβέρνηση, σε μια περίοδο που θρηνούμε πάνω από 100 νεκρούς τη μέρα, υποστηρίζοντας πως υπάρχει μια… υπερβολή στην κριτική, αφού γίνεται «η τρίχα τριχιά»! Πρόσθεσε, μάλιστα, και διάφορες μπαρούφες περί λεκέδων: «Όταν τον λεκέ τον βλέπεις, τον βλέπεις, μπορεί να μεγαλώσει κιόλας».

Δείτε το βίντεο:

Δεν έμεινε, όμως, στα παραπάνω ο βουλευτής της ΝΔ. Τοποθετήθηκε… χαλαρά για τους ανθρώπους στη ΛΑΡΚΟ που χάνουν τις δουλειές τους και δίνουν έναν τεράστιο αγώνα: «Ακούστηκε ότι ξεσπιτώνουμε τους ανθρώπους (…)Οι εξειδικευμένοι μπορούν να βρουν δουλειά πάρα πολύ εύκολα, γνωρίζω ότι θα υπάρχουν προγράμματα του ΟΑΕΔ, μια στήριξη που θα βοηθήσει. Το κρίσιμο είναι να μην επανέλθουμε σε πολύ μεγάλα ελλείματα». Τόσο απλά!

Δείτε το βίντεο:

*** 
Να τον χαίρεται ο κύριος Μητσοτάκης και να ενημερώσει αν συμφωνεί με τις άθλιες δηλώσεις του.

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom