Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Εύλογη απορία της Κατερίνας Στεφανίδη: Γιατί βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούνμπο και όχι ο Τεντόγλου;


Με ένα «τιτίβισμα», η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ δεν έδειξε να συμφωνεί με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του ΠΣΑΤ, που ανέδειξαν κορυφαίο αθλητή τον σούπερ σταρ των Μπακς.

Η Κατερίνα Στεφανίδη με μία ανάρτησή της στα social media τόνισε πως το σωστό για εκείνη θα ήταν ο ΠΣΑΤ να ανακηρύξει κορυφαίο αθλητή τον Μίλτο Τεντόγλου και όχι τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Μάλιστα η αθλήτρια του στίβου και Ολυμπιονίκης του Ρίο άνοιξε και διάλογο με τους ακόλουθούς της.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χ@@τηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου», ήταν η απάντηση της σε έναν χρήστη ο οποίος διαφώνησε με τα γραφόμενά της.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom