Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Γαλάτσι: Νέες πληροφορίες για την μαφιόζικη εκτέλεση - Σεσημασμένος με πλαστή ταυτότητα (βίντεο)


Στιγμές τρόμου έζησαν χθες το απόγευμα οι κάτοικοι στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι, όταν άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου σε γνωστό πυγμάχο την ώρα που έμπαινε σε γυμναστήριο.

Με τις κηλίδες αίματος στο πεζοδρόμιο να είναι ακόμα νωπές, ο 35χρονος που δέχτηκε 5 πυροβολισμούς, έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το μαφιόζικο χτύπημα έγινε μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Ο εκτελεστής του 35χρονου τον πυροβόλησε πεζός, από κοντινή απόσταση, ενώ ο συνεργός του τον περίμενε αναβάτης σε μηχανή στην απέναντι γωνία.

«Άκουσα πυροβολισμούς κατέβηκα κάτω να δω τι γίνεται και τον είδα κάτω στο πεζοδρόμιο», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Άμεσα οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και εντόπισαν 7 κάλυκες, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών της νύχτας.

Ποιος ήταν ο 35χρονος

Ο 35χρονος πυγμάχος ήταν σεσημασμένος, είχε συλληφθεί το 2011 και το 2013, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τοκογλυφία, παίγνια, πλαστογραφία και για τον νόμο περί όπλων.

Ο κύκλος αίματος άνοιξε το περασμένο Μάιο, με την πανομοιότυπου τύπου δολοφονία αρχηγού της νύχτας στη Μεταμόρφωση. Το 58χρονο τότε θύμα, σύστηνε τον 35χρονο πυγμάχο σαν «ανιψιό» του και δεξί του χέρι. Μετά τη δολοφονία του, ο 35χρονος τον διαδέχθηκε αναλαμβάνοντας την αρχηγία.

Αυτό που εξεταζόταν από τις Αρχές, είναι ο ίδιος ο 35χρονος να είχε σκοτώσει τον 58χρονο.

Είχε πλαστή ταυτότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είναι στην πραγματικότητα… 44χρονος αφού είχε πλαστή ταυτότητα, με την αστυνομία να ανησυχεί ότι αυτή ήταν η πρώτη δολοφονία ενός κύκλου που ανοίγει ξανά η Greek Mafia.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom