Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάφο: Βρετανός σκότωσε την γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει


Βρετανός 74 ετών προκάλεσε τον θάνατο της 75χρονης συζύγου του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.Το ζευγάρι των Βρετανών έμενε μόνιμα σε χωριό της Πάφου στην Κύπρο.

Την εμπλοκή του στον θάνατο της συζύγου του επιβεβαίωσε καταθέτοντας από τον χώρο νοσηλείας του στο Νοσοκομείο Πάφου και ο ίδιος ο 74χρονος Βρετανός κάτοικος Τρεμιθούσας.

Όπως είπε στους αστυνομικούς είχαν συμφωνήσει με την σύζυγο του να την απαλλάξει από το μαρτύριο που δημιουργούσε στην καθημερινότητα της η ασθένεια της λευχαιμίας και για τον λόγο αυτό, είπε, το επίμαχο βράδυ της έφραξε με τα χέρια το στόμα και την μύτη επιφέροντας τον θάνατο της.

Στη συνέχεια όπως είχαν συμφωνήσει, σύμφωνα με τον ίδιο, επιχείρησε να δώσει τέρμα στη ζωή του παίρνοντας μεγάλο αριθμό χαπιών και αλκοόλ, χωρίς να επιφέρει ωστόσο τον θάνατο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει της αυτοψίας του ιατροδικαστή στη σκηνή του φονικού, φαίνεται ότι η τραγική γυναίκα την ώρα απόφραξης των οδών αναπνοής της επιχείρησε να αποτρέψει το μοιραίο, ως μια ανθρώπινη αντίδραση στο επερχόμενο τέλος. 

Αυτό συνάγεται, σύμφωνα με τον ιατριδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους από τις εκχυμώσεις και τους μώλωπες που εντοπίστηκαν στη σορό της άτυχης γυναίκας. Η προσπάθεια της ήταν όμως άκαρπη.

Ο άνδρας της είχε παραδεχθεί κατά την διακομιδή του ήδη στο Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο ότι επέφερε τον θάνατο στην γυναίκα του χρησιμοποιώντας τα χέρια του.

Ο 74χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο συνεδρίασε στο χώρο νοσηλείας του. Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ περαιτέρω στοιχεία και απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας.

https://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom