Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Τα Γενναία μας Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σκόρπισαν αγάπη και χαρά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους (φωτο)


Είναι παραμονές Χριστουγέννων και με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό οι μικροί μας φίλοι ντυμένοι τάρανδοι , χιονάνθρωποι, άγγελοι και χιονούληδες μοίρασαν τις δίκες τους ευχές για τον νέο χρόνο που θα έρθει γεμάτος ξεχωριστές στιγμές και αγάπη που είναι τα βασικά συστατικά των πραγματικά χαρούμενων Χριστουγέννων.

Τα Γενναία μας Παιδιά, δασκάλες, θεραπευτές, γονείς, με τη συνοδεία του μουσικού συνόλου «ΗΧΩ» και με τον καθηγητή τους κύριο Γιώργο Αθανασόπουλο, υπεύθυνο του Τμήματος Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου, πραγματοποίησαν μια συγκινητική και απέριττη χριστουγεννιάτικη γιορτή και σκόρπισαν σε όλους μας αγάπη, χαρά και αγαλλίαση.

Ικανοποίηση και ευτυχία νοιώσαμε που στη γιορτή μας παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κύριος Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κύριος Σπύρος Κωνσταντάρας και η περιφερειακή σύμβουλος κυρία Βούλγαρη Αμαλία, οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο το δύσκολο και πολύπλοκο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Πρόεδρος κυρία Λαμπρινή Κολοβού συνεχάρη και ευχαρίστησε τα Γενναία Παιδιά, το προσωπικό για την επιτυχία της γιορτής, τους γονείς για την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές-Υγεία-Αγάπη-Ευτυχία και Αισιοδοξία! Καλή Χρονιά!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom