Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Αγρίνιο: Με τα χέρια σκότωσε τη μάνα του ο 35χρονος - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο


Παρά τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για χρήση μαχαιριού στη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας από τον 35χρονο γιο της στο Αγρίνιο, η ιατροδικαστική έκθεση έριξε φως στον τρόπο με τον οποίο το ίδιο της το παιδί της αφαίρεσε τη ζωή.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε κακώσεις κεφαλής και αυχένα, ενώ στη σορό της δεν εντοπίστηκε κανένα τραύμα από το μαχαίρι που περισυνελέγη γεμάτο αίματα από τη σκηνή του εγκλήματος για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος της.

Όπως προέκυψε λοιπόν, η γυναίκα βρήκε βίαιο θάνατο από τα χέρια του γιου της ο οποίος την χτυπούσε με οργή στο πάτωμα και τους τοίχους του σπιτιού στο οποίο διέμενε η 54χρονη με την 81χρονη γιαγιά του, μέχρι που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, σε έναν χώρο που όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ήταν γεμάτος αίματα.

Η μανία της επίθεσης του 35χρονου και το γεγονός ότι χτυπούσε τη μητέρα του σε κάθε πιθανό σημείο του δωματίου, εξηγεί το γεγονός ότι τμήματα του τριχωτού της κεφαλής της γυναίκας βρέθηκαν σε διάφορα σημεία, δημιουργώντας το μακάβριο σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί.

Στην ιατροδικαστική έκθεση πάντως είναι ξεκάθαρο ότι για το έγκλημα που συγκλόνισε χθες ολόκληρη τη χώρα, δεν χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι, παρά μόνο τα χέρια του 35χρονου μητροκτόνου.

https://karvasaras.gr/

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη ο 35χρονος μητροκτόνος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου ο 35χρονος μητροκτόνος ο οποίος χθες τα ξημερώματα δολοφόνησε την 54χρονη μητέρα του στο Αγρίνιο και τραυμάτισε την 81χρονη γιαγιά του.

Ο άνδρας που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές και έχει καταδικαστεί για υποθέσεις ληστείας στο Αγρίνιο το 2012 και βιασμού στα Ιωάννινα το 2013, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Το τραγικό συμβάν στο σπίτι της μητέρας του στο Αγρίνιο στην οδό Κόκκαλη συνέβη μετά από καυγά που είχε μαζί της, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος. Σημειώνεται πάντως ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που χειροδικούσε σε βάρος της, αφού κατά του 35χρονου είχαν κατατεθεί μηνύσεις από την μητέρα το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ίδιας αλλά και της γιαγιάς του.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος αφέθηκε πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου από τις Φυλακές Κορυδαλλού, στην ψυχιατρική πτέρυγα των οποίων κρατούνταν, και ενώ κατά το παρελθόν είχε εγκλειστεί τέσσερις φορές συνολικά σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Η 81χρονη γιαγιά του συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εγγονό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, ο κατηγορούμενος, περίπου 40 λεπτά μετά την μεταφορά του στον Εισαγγελέα, αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, αφού πρώτα πήρε προθεσμία να απολογηθεί γύρω στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία:

«Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς χθες τα ξημερώματα, ευρισκόμενος στην οικία, συγγενικών του προσώπων στο Αγρίνιο, με σωματική βία τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του και προκάλεσε σωματικές βλάβες στη γιαγιά του, η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατείται για να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου».

https://karvasaras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom