Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Χονγκ Κονγκ: Φωτιά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου - 300 εγκλωβισμένοι στην ταράτσα και τραυματίες (βίντεο)


Εκατοντάδες άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε ουρανοξύστη του Χονγκ Κονγκ, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά. Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε στο World Trade Center στην συνοικία Κόσγουεϊ Μπέι, ενώ σύμφωνα με την κυβέρνηση τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί.

Η πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ σημειώθηκε στις 12:37 το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Μάλιστα, εκείνη την ώρα ο ουρανοξύστης ήταν γεμάτος κόσμο καθώς είναι η ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος για πολλούς εργαζόμενους. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας South China Morning Post, περισσότεροι από 300 άνθρωποι είναι παγιδευμένοι στην ταράτσα του ουρανοξύστη.

Μεταξύ των εγκλωβισμένων είναι άνθρωποι που είχαν πάει για ψώνια ή σε κάποιο εστιατόριο του κτιρίου αυτού των 38 ορόφων, μέσα στο οποίο υπάρχουν γραφεία, εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια.

Πυροσβέστες προσπαθούν να κατασβέσουν τη φωτιά, ενώ έχουν στήσει σκάλες προκειμένου να σώσουν τους εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 100 άνθρωποι μεταφέρθηκαν από ένα εστιατόριο στην ταράτσα, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και η αίθουσα του εστιατορίου γέμισε καπνό, όπως μετέδωσε το τοπικό δίκτυο RTHK.

 https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom