Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τα ευρήματα που “δείχνουν” ότι η 30χρονη πυροβόλησε τον αδελφό της και αυτοκτόνησε! (φωτο)


Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία με τα δύο νεκρά αδέλφια, στο Νέο Ηράκλειο. Οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου και της 30χρονης, προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη αλλά και στους έμπειρους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Τα δύο αδέλφια βρήκε νεκρά ο τρίτος αδελφός τους, στο δώμα που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου διέμεναν. Άκουσε πυροβολισμούς, έτρεξε στο δώμα και αντίκρισε νεκρά τα δύο αδέλφια του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 35χρονος και η 30χρονη είχαν συναποφασίσει να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο αδελφός ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτα την 30χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο, τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο οποίος έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας, φαίνεται να ανατρέπουν αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 35χρονος φέρει τραύμα στο μέτωπο, ενώ η αδελφή του στον κρόταφο. Επιπλέον, η καραμπίνα εντοπίστηκε δίπλα στην 30χρονη.

Αυτά τα στοιχεία από τις έως τώρα έρευνες, οδηγούν σε μία νέα εκτίμηση, ότι πιθανόν η 30χρονη ήταν εκείνη που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε την καραμπίνα στον κρόταφό της και αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία

Τραγική φιγούρα είναι ο αδελφός του 35χρονου και της 30χρονης, ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως η μητέρα τους είχε πεθάνει από καρκίνο, γεγονός που είχε “γονατίσει” τα δύο αδέλφια, τα οποία αδυνατούσαν να διαχειριστούν αυτή την απώλεια. Ο 35χρονος και η 30χρονη φέρεται να υπέφεραν από κατάθλιψη, έπειτα από τον θάνατο της μητέρας τους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα δύο αδέλφια συναποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους και σχεδίασαν τον τρόπο. Γι’ αυτό και ανέβηκαν στο δώμα, που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους, και κλειδώθηκαν μέσα, κρατώντας την καραμπίνα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σενάριο να μετέφερε ο ένας τον άλλον με την βία στο δώμα, είναι το λιγότερο πιθανόν.



https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom