Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Νίκη του Παναιτωλικού 2 - 1 στο Βόλο και βαθμολογική ανάσα! (φωτο & βίντεο)

Εκτός Βόλου ο προπονητής αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα

Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τον Βόλο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League κι έφυγε νικητής.

Δύο από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος βρέθηκαν αντιμέτωπες σε έναν αγώνα που και οι δύο ήθελαν τη νίκη για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους καθώς ο μεν Βόλος είχε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ ο Παναιτωλικός ήθελε να συνεχίσει το καλό σερί μετά τις νίκες επί του Απόλλωνα και της Νίκης Βόλου στο ίδιο στάδιο για το Κύπελλο.

Μετά από ένα κακό παιχνίδι με πάρα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, με το ζόρι άλλαζαν τρίτη μπαλιά ειδικά οι γηπεδούχοι, νεύρα, άγχος, δύναμη κι ελάχιστες καλές ενέργειες ο Παναιτωλικός έφυγε και πάλι νικητής από το Πανθεσσαλικό με 2 - 2 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Μόλις στο 3' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ: Στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι ο Μόρσεϊ πήρε την μπάλα από τα αριστερά, συνέκλινε προς τον άξονα και έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνιά του Κλέιμαν και έγραψε το 0 - 1.

Στο 7' ο Βόλος ισοφάρισε: Ο Ρεγκατέν με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Μελίσσα, που εκτινάχθηκε σωστά, δίχως όμως αποτέλεσμα και 1 - 1.

Στη συνέχεια η ομάδα του Βόλου είχε φλύαρη υπεροχή και δύο προσπάθειες στην εστία του Παναιτωλικού που δεν ανησύχησαν τον Μελίσσα...

Στο 31' μια καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Μπαρμπόσα ξεμαρκαρίστηκε ωραία μέσα στην περιοχή, ωστόσο αντί να σουτάρει έκανε μια ντρίμπλα παραπάνω, με αποτέλεσμα να κλειστεί και να στρώσει στον Μεντόσα, αυτός επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 33' ο Παναιτωλικός πετυχαίνει δεύτερο γκολ: Ο Μόρσεϊ έδωσε κάθετη μπαλιά στον Χουχούμη, εκείνος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Καρέλης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κλέιμαν και 1 - 2!

Κλωτσοσκούφι στη συνέχεια με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και από τις δύο ομάδες με τον Βόλο να έχει την κατοχή, τον Παναιτωλικό όμως ελαφρώς καλύτερο να κερδίζει 2 - 1 στο ημίχρονο.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος με τον Βόλο να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς και τον Παναιτωλικό να κρατάει το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 55' ο Μπαρτόλο έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, δεν κατάφερε να βρει γεμάτα την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ....

Στο 64' μετά από κόρνερ ο Αντούνες έπιασε το σουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κλέιμαν....

Ο Βόλος έχει την υπεροχή, πιέζει τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση κι όσο περνάει η ώρα τόσο πιο δύσκολη γίνεται η προσπάθειά του αφού οι Αγρινιώτες αντέχουν.

Μετά το 75' ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά και στο 82' είχε μία πολύ καλή ευκαιρία για τρίτο γκολ ,αλλά ο Λούι δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κλέιμαν.

Η ώρα περνούσε, τσίτα τα νεύρα και k;itrinew κάρτες για τους Βολιώτες που έβλεπαν μία ακόμα ήττα να έρχεται...

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 2 - 1 από το πρώτο ημίχρονα και να φύγει με τρεις πολύτιμους βαθμούς από το Πανθεσσαλικό!

* Εκτός Βόλου ο προπονητής της ομάδας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα,προφανώς με εντολή Μπέου! Ούτε στη συνέντευξη τύπου δεν παρουσιάστηκε!!!

Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Ρινέρ(50' Γουοτζκόφσκι), Σοάρες(77' Νίνης), Ορόζ(77' Τσοκάνης), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ροσέρο(66' Τερεζίου), Φαν Βερτ.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Βργκοτς, Αντούνες, Μεντόσα(75' Λούι), Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Μπαρμπόσα(64' Ντουάρτε), Καρέλης(85' Βέργος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom