Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

17η Γυναικοκτονία: Ανατροπή στο χθεσινό έγκλημα στη Θεσ/κη - Ομολόγησε ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγός της


Ομολόγησε τελικά τη δολοφονία της συζύγου του ο 56χρονος γυναικοκτόνος στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης, που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι μετά την ανατροπή των δεδομένων.

Συγκεκριμένα, οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και του Τμήματος Πρόληψης - Καταστολής της Εγκληματικότητας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες (13-12-2021), στην περιοχή της Νέας Μαδύτου.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη ο 56χρονος ημεδαπός εν διαστάσει σύζυγός του θύματος, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Είπε ότι πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα για να την εκδικηθεί επειδή τον παράτησε και έφυγε με άλλον άνδρα, όπως ανέφερε στο GRTimes αστυνομική πηγή.

Ο 56χρονος σήμερα (14/12) το μεσημέρι εντοπίστηκε να κρύβεται μέσα στο αυτοκίνητο του, κοντά σε οικισμό Ρομά, στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ υπέδειξε σημείο σε αγροτική περιοχή του Καλοχωρίου, όπου είχε κρύψει επιμελώς το μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, εισήλθε χθες το πρωί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Νέας Μαδύτου και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Σοκαριστική ανατροπή: Ο άνδρας της, και όχι η πεθερά της σκότωσε την 55χρονη

Συγκλονιστική είναι η τροπή που πήραν τα γεγονότα τα οποία αφορούν την χθεσινή δολοφονία στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο εν διαστάσει σύζυγός της είναι εκείνος που σκότωσε την άτυχη 55χρονη μέσα σε ζαχαροπλαστείο και όχι η πεθερά της.

Πρόκειται για πλήρη ανατροπή των δεδομένων, καθώς δεν επιβεβαιώνονται αρχικές μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα κι ότι αυτή ήταν η πεθερά του θύματος, η οποία δεν είχε ωστόσο καμιά σχέση με το έγκλημα.

O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα, επειδή φαίνεται ότι τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Φέρεται να φορούσε παλτό κι αλλά ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους αυτόπτες μάρτυρες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Ο δολοφόνος συνελήφθη.

Πλέον, διαπιστώνεται ότι αυτή είναι η 17η γυναικοκτονία φέτος.

https://www.grtimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom