Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Αγρίνιο: Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον 59χρονο - Βρέθηκε η σορός του στην τεχνητή λίμνη Στράτου


Τραγικό τέλος των ερευνών για τον 59χρονο αγνοούμενο Β.Α., που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη, 10η Νοεμβρίου, από την περιοχή του Αγρινίου και είχε εκδοθεί Missing Alert.

Για την περίπτωση του είχε σημάνει συναγερμός καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής αφότου έφυγε από το σπίτι του, ενώ την ίδια ημέρα φέρεται να εθεάθη στη Γέφυρα Αχελώου.

Για το λόγο αυτό οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ τα στοιχεία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με ανακοίνωση “Του Χαμόγελου του Παιδιού”.

Στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομία, πυροσβεστική, εθελοντές της ΕΟΕΔ (Εθελοντική ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου) και διαρκώς οι οικείοι του άτυχου άνδρα.

Σήμερα το μεσημέρι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στην περιοχή της τεχνητής λίμνης Στράτου,όπου εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα.

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας του επιβεβαιώθηκαν με τον εντοπισμό της σορού από δυο οικείους νεαρούς σε παραλίμνιο σημείο. Εκεί έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν τον χώρο.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έχασε τη ζωή του από πνιγμό ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας με την προανάκριση να είναι σε εξέλιξη για τις συνθήκες αυτής της τραγωδίας.

 https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom