Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Εύκολα ο Παναθηναϊκός 2 - 0 τον Παναιτωλικό (φωτο)


Απόψε ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στη Λεωφόρο τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και τον νίκησε εύκολα με 2 - 0.

Μετά από ένα καλό ματς στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο χρόνο τη μπάλα στα πόδια τους και τον Παναιτωλικό να αντέχει στην πίεση, στο δεύτερο μέρος οι Αγρινιώτες κατέρρευσαν από τα δύο απανωτά λάθη του Χουχούμη που προσέφεραν δύο εύκολα γκολ στον Παναθηναϊκό....

Στο πρώτο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός είχε συνέχεια τη μπάλα στα πόδια του, προσπαθούσε να μπει στην περιοχή του Παναιτωλικού αλλά χωρίς να έχει κάνει τελική προς την εστία της ομάδας του Αγρινίου.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός "ξεθάρεψε" και αποπειράθηκε να φτάσει στα καρέ του Παναθηναϊκού με τον Καρέλη να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 15' όταν ο Αποστολάκης έκανε την ενέργεια από τα δεξιά οι Χουάνκαρ και Σάρλια μπερδεύτηκαν με τον Έλληνα μπακ να διατηρεί τη μπάλα στα πόδια του, έδωσε στον Καρέλη ο οποίος έκανε το σουτ με τον Μπρινιόλι να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 22' σε σέντρα του Κώτσιρα από τα δεξιά ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά και ο Μελίσσας με σπουδαία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 30' ωραία επίθεση του Παναθηναϊκού με τον Βιτάλ να περνάει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Αποστολάκη στην πάσα του προς τον Χουάνκαρ ο οποίος έκανε το γύρισμα με τον Κώτσιρα να σουτάρει και τον Μελίσσα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ημίχρονο στη Λεωφόρο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει ένα γρήγορο γκολ, αφού ο Παναιτωλικός έκανε ένα ακόμα πέναλτι στη φετινή σεζόν...

Στο 51' σε βαθιά μπαλιά του Βιγιαφάνιες προς τον Αϊτόρ, ο Ισπανός τσίμπησε τη μπάλα με τον Χουχούμη να τον βρίσκει στο πόδι και τον διαιτητή Γκάμαρη να τσεκάρει τη φάση στο VAR για πιθανό πέναλτι.Μετά τον έλεγχο το έδωσε και ο Μακέντα ευστόχησε στο 53' γράφοντας το 1 - 0.

Αμεσα ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε γρήγορα σε δύο αλλαγές, αλλά ένα ακόμα λάθος του Χουχούμη έφερε κι άλλο εύκολο γκολ για τον Παναθηναϊκό.

Στο 66' δεύτερο τραγικό λάθος του Χουχούμη, με τον Μαουρίσιο να κλέβει τη μπάλα να μπαίνει από τα αριστερά, γύρισε όμορφα προς τον Μακέντα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.

Μετά και από αυτή την ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί και όλοι περίμεναν τη λήξη του...

Στο 73' μία καλή στιγμή  για τον Παναθηναϊκό με τον Αλεξανδρόπουλο να κάνει τρομερή ενέργεια στο κέντρο, να βγάζει μια υπέροχη μπαλιά προς τον Μακέντα που έφυγε τετ α τετ αλλά επιχείρησε να πασάρει στον Μαουρίσιο και όχι να σουτάρει με την άμυνα του Παναιτωλικού να κόβει τη μπάλα.

Ακόμα μία ήττα για τον Παναιτωλικό, από δικά του αμυντικά λάθη, αλλά και ανικανότητα στο σκοράρισμα.... Κι ένα ακόμα πέναλτι, πρέπει να είναι 7 σε 11 παιχνίδια και 22 γκολ παθητικό!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπαιξαν έχοντας μία οριζόντια κόκκινη γραμμή κάτω από τα μάτια τους. Με αυτό τον τρόπο εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους και διατράνωσαν ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο(75' Μπουζούκης), Αϊτόρ(75' Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνιες, Βιτάλ(67' Παλάσιος), Μακέντα(81' Χατζηθεοδωρίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Κορνέλιους,Χουχούμης(78' Μπελεβώνης Στ.), Αντούνες, Φλόρες, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ(61' Μεντόσα), Ντουάρτε(78' Λούι), Μπαρμπόσα, Καρέλης(58' Βέργος).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom