Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

«Αν νομίζει ότι έρχεται να επιθεωρήσει τον στρατό του κάνει μεγάλο λάθος»


Σε επιστολή του προς το alt.gr στρατιώτης από το 301 Στρατιωτικό Εργοστάσιο Βάσης, το οποίο αναμένεται να επισκεφθεί ο πρέσβης των ΗΠΑ για να να επιβλέψει την ένταξη στον Ελληνικό Στρατό, των πρώτων τεθωρακισμένων οχημάτων Μ1117 που έφτασαν από την Γερμανία, αναφέρει τα εξής:

«Μπροστά στην επίσκεψη του Αμερικάνου πρέσβη στο 301 ΕΒ βγήκα σήμερα παραπονούμενος στην πρωινή αναφορά του λόχου μου, δηλώνοντας πως δεν έχει καμία δουλειά μέσα στο στρατόπεδο. Αν νομίζει ότι έρχεται να επιθεωρήσει τον στρατό του, κάνει μεγάλο λάθος.

Οι νέοι στρατευμένοι υπηρετούμε τον λαό και τα κυριαρχικά του δικαιώματα και όχι τους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς. Μπορεί η Κυβέρνηση να δίνει γη και ύδωρ στους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ και να μετατρέπει την χώρα μας σε ένα απέραντο ορμητήριο πολέμου αλλά ο λαός και οι φαντάροι, τα παιδιά του, δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτές τις εξελίξεις. Ίσα ίσα είναι πολύ επικίνδυνες για εμάς. 

Η “παραχώρηση” των πρώτων θωρακισμένων οχημάτων Μ1117 δεν είναι μια εξέλιξη που στόχο έχει την ενίσχυση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και την άμυνα της χώρας, αλλά συνδέεται με την συγκέντρωση πολεμικού υλικού που γίνεται στην χώρα και κυρίως στην Αλεξανδρούπολη για να υπηρετήσει τα σχέδια ΝΑΤΟ - ΕΕ. 

Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι πρόσφατες εξελίξεις με την αποστολή Patriot στην Σαουδική Αραβία, την συμμετοχή ελληνικών φρεγατών σε περιπολίες εκτός ελληνικών υδάτων, η παρουσία ελληνικού ιπτάμενου ραντάρ στην Μαύρη Θάλασσα.

Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και είναι αυτοί που κινδυνεύουν να δώσουν το αίμα τους για τα κέρδη των μεγάλων ομιλών

Συνδικάτα και Επιτροπές Ειρήνης έδωσαν στον Έβρο την πρώτη απάντηση, δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψουν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης να γίνει ορμητήριο φονιάδων και στόχος αντίποινων. Βροντοφώναξαν ότι οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί είναι ανεπιθύμητοι.

Χαιρετίζω την παρουσία και την παρέμβαση του συναδέλφου μου στην συγκέντρωση των παραπάνω φορέων. Καλώ τους συναδέλφους μου να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν τέτοιους σχεδιασμούς, να πάρουν θέση δίπλα στους εργαζόμενους που διεκδικούν να απεμπλακεί η Ελλάδα από επικίνδυνους μηχανισμούς και υπηρετούν τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών. Να καταγγείλουν την παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στην χώρα μας και στα στρατόπεδά μας.

Στρατιώτης ΠΖ από το 301 ΕΒ».

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom