Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Με 8 μαχαιριές σκότωσε τη 48χρονη σύζυγό του


Ο 49χρονος Αρμένιος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα - Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή τον απατούσε - Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια.

Με οκτώ μαχαιριές φέρεται να σκότωσε ο 49χρονος Αρμένιος τη 48χρονη σύζυγό του, στη νέα υπόθεση δολοφονίας που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη, όταν ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας το στυγερό έγκλημα.

Ο 49χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πριν ένα χρόνο, είχε συλληφθεί από την Αστυνομία μετά από άγριο επεισόδιο στο σπίτι του, όμως μετά τη μεταφορά του σε ψυχιατρείο και την εξέταση του από ψυχιάτρους, τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα που γνώριζαν την οικογένεια για να δουν τι κατάσταση επικρατούσε στο σπίτι για να δουν αν ελάμβανε αγωγή, αν και πότε τη σταμάτησε και ποια ήταν αυτή. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι κατακρεούργησε την 48χρονη σύζυγο του με κυνηγετικό μαχαίρι γιατί πίστευε ότι τον απατούσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν το κυνηγετικό μαχαίρι.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ' ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Δημήτρης Πώποτας - Άρια Καλύβα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom