Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Νέο Ηράκλειο: 22χρονη κατήγγειλε την αρπαγή της από τρεις άγνωστους άνδρες


Μια περίεργη και συνάμα μυστηριώδης υπόθεση εξετάζουν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, μετά την καταγγελία μιας 22χρονης κοπέλας η οποία τους ανέφερε ότι έπεσε θύμα ληστείας και αρπαγής από τρεις άγνωστους άνδρες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 22χρονη, ο εφιάλτης της ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 21ης Νοεμβρίου, όταν αυτή κινούνταν πεζή σε κεντρικό σημείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και την προσέγγισε ένα γκρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις άγνωστοι άνδρες. Ξαφνικά οι δύο από αυτούς κατέβηκαν από το όχημα και με τη βία την ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο.

Στην συνέχεια ο ένας δράστης, όπως ανέφερε η 22χρονη στους αστυνομικούς τη χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Κάποια στιγμή η 22χρονη όπως ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνήλθε και διαπίστωσε ότι ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, φορούσε τα ρούχα της, ενώ οι τρεις άνδρες ήταν από πάνω της.

Η κοπέλα όμως που πάσχει από ζαχαρώδη διαβήτη λιποθύμησε και για δεύτερη φορά. Έτσι όταν «ξύπνησε» διαπίστωσε ότι οι δράστες την είχαν εγκαταλείψει στη στάση κοντά στο σταθμό Λαρίσης και εντοπίστηκε από έναν διερχόμενο οδηγό.

Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face.

Το θύμα όπως είπε στους αστυνομικούς κατάφερε να αφαιρέσει την κουκούλα ενός δράστη, εκείνου που την ακινητοποίησε αρχικά και διαπίστωσε ότι πρόκειται για άτομο ηλικίας 30 ετών, αρκετά γυμνασμένος ενώ είχε μουσάκι και ξυρισμένο κεφάλι. Επίσης η 22χρονη περιέγραψε τον οδηγό ως άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που μιλούσε αλβανικά.

Όπως διαπιστώθηκε από το θύμα οι άγνωστοι όταν την εγκατέλειψαν αφαίρεσαν από την κατοχή της, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, την αστυνομική της ταυτότητα, το κινητό της τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ και ένα χαρτάκι με προσωπικές της σημειώσεις.

Επίσης η κοπέλα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατά την παραμονή της εντός τους οχήματος κι ενώ ήταν ημιλιπόθυμη αντιλήφθηκε να την θωπεύουν και να προσπαθούν να της κατεβάσουν το κολάν. Έτσι από τους αστυνομικούς εξετάζεται το ενδεχόμενο οι άγνωστοι δράστες να αποπειράθηκαν σε εξαναγκασμό γενετήσιας πράξης.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom