Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Η ζωή της ήταν μαρτύριο» - Τι λέει ο γιος της 48χρονης (βίντεο)


Για το ιστορικό νοσηλείας του πατέρα του σε ψυχιατρικές δομές, όπου έχει νοσηλευτεί δύο φορές, αλλά και το Γολγοθά που ανέβαινε η αδικοχαμένη μητέρα του, μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο 20χρονος γιος του 49χρονου, που σκότωσε με 23 μαχαιριές τη σύζυγο του, μέσα στο σπίτι τους, το βράδυ της Κυριακής (28.11.2021), στη Θεσσαλονίκη.

“Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής και τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή. Ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ χάλια. Τους κρατάνε, τους επαναφέρουν και μετά τους βγάζουν. Δύο φορές νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες και μετά τον άφηναν. Η ζωή της μητέρας μου ήταν πολύ χάλια. Μαρτύριο κάθε μέρα. Μπροστά μου ήταν πιο κύριος, γι’ αυτό και έκανε ό,τι έκανε όταν έφυγα”.(δείτε το βίντεο εδώ)

Στον 49χρονο συζυγοκτόνο, ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία.

Προανακριτικά, ο δράστης της γυναικοκτονίας ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο δωμάτιό τους επειδή πίστευε ότι τον απατούσε.

Το χρονικό

Το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία - νεκροτομή είναι αποκαλυπτικό για την αγριότητα του εγκλήματος στην Πολίχνη.

Η 48χρονη δέχτηκε 23 μαχαιριές από κυνηγητικό μαχαίρι που της έκοψαν άγρια το νήμα της ζωής, καθώς ο 49χρονος πίστευε ότι τον απατούσε και πως με τον… εραστή της (που δεν υπάρχει), σχεδίαζαν να τον διώξουν από το σπίτι. Το θύμα, σύμφωνα με την νεκροψία- νεκροτομή, έφερε μαχαιριές στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας -που είναι η 14η στη χώρα μας μέσα στο 2021- πήγε χθες (28.11.2021) στις 21:30 το βράδυ στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. «Σκότωσα τη γυναίκα μου και ήρθα να παραδοθώ» ήταν τα λόγια του στους αστυνομικούς.

Τη σορό της 48χρονης συζύγου του εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στο σπίτι τους. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν και το κυνηγετικό μαχαίρι, που ήταν το όπλο του εγκλήματος.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom