Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Θρίλερ με την υγεία του Μητροπολίτη Αιτ/νίας: Θετικός στον κορονοϊό - Αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο (βίντεo)


Με κορονοϊό νοσεί ο Μητροπολίτης Αιτ/νίας Κοσμάς, ο οποίος αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο ιεράρχης είναι ένας από τους αρνητές του κορονοϊού, ενώ είχε αρνητική στάση στην χρήση μάσκας.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας είχε αρχικά ήπια συμπτώματα αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χρήζει μεταφοράς σε νοσοκομείο.

https://www.ertnews.gr/

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να τον παραλάβει, αλλά δεν βρέθηκε - Πάσχει από κορονοϊό και επιδεινώθηκε η κατάστασή του

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η μεταφορά στο νοσοκομείο Αγρινίου του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά που νοσεί από κορονοϊό.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news ο θεράπων ιατρός του ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το ΕΚΑΒ αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και έπρεπε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφθασε στην κατοικία του, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, γεγονός που ερμηνεύεται ως άρνηση του ιδίου να νοσηλευτεί

Ο μητροπολίτης όπως έχει γίνει ήδη γνωστό παρουσίασε τα πρώτα ήπια συμπτώματα στις 21 Νοεμβρίου και παραμένει στην οικία του δίχως εμβολιασμό κατά της covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Αιτω/νίας μαζί με τον Κυθήρων οι οποίοι δεν τήρησαν την ομόφωνη απόφαση της ΔΙΣ για μέτρα κατά τις Ακολουθίες του Πάσχα, κατηγορήθηκαν για ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας, κλήθηκαν στην Συνοδική Επιτροπή για όσα έγιναν το Πάσχα. 

Παραπέμφθηκαν για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, θεολογική πλάνη για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

Η γνωμάτευση της Συνοδικής Επιτροπής επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων, διαπίστωσε απειθαρχία προς τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, παραπέμποντας τους δύο Αρχιερείς για: Καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής Αρχής, απειθαρχία Θεολογική πλάνη και ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας.

https://tempo24.news/

Στο site της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας υπάρχει από τις 22 Νοεμβρίου  μέχρι και αυτή την ώρα η ανάρτηση που βλέπετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: