Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Σε εξέλιξη ο 38ος Μαραθώνιος της Αθήνας (δείτε live)


Δόθηκε στις 09:00 το πρωί της Κυριακής η εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οσοι δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στους δρόμους ή το Παναθηναϊκό Στάδιο, μπορούν να τον παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ1. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και τον αγώνα των 5.000 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ LIVE:

Η ολυμπιακή ομάδα στίβου βραβεύεται στη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν ο πρώτος μαραθωνοδρόμων μπει στο Παναθηναϊκό στάδιο για να τερματίσει, η Εθνική Ομάδα που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα κάνει τη δική της παρουσία στο στάδιο, προκειμένου να τιμηθεί από την Ομοσπονδία.

Το νέο αυθεντικό… σύνθημα του Μαραθωνίου: #iAMAuthentic

Η γιορτή του μαραθωνίου επιστρέφει φέτος δυναμικά με στόχο να ξεσηκώσει τόσο τους χιλιάδες δρομείς, όσο και τους χιλιάδες θεατές και η διοργάνωση έχει νέο σύνθημα #iAMAuthentic. Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, αλλά και θεατές, μπορούν να αναρτούν στα social media την αγαπημένη τους φωτογραφία με το νέο hashtag.

Το συλλεκτικό μετάλλιο

Σε όλους τους δρομείς που θα τρέξουν τόσο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όσο και στους αγώνες των 5 και 10 χλμ. θα τους απονεμηθεί το συλλεκτικό μετάλλιο. 

Το μετάλλιο που στη μία του όψη θα έχει τον Δρομέα, το εμβληματικό γλυπτό του Κώστα Βαρώτσου που έχει ταυτιστεί με τους συμμετέχοντες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. 

Στην άλλη όψη του απεικονίζεται το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και αναγράφεται ο αγώνας στον οποίο συμμετέχει ο κάθε δρομέας. Είναι δημιουργία του σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Σπύρου Κίζη του KIZI Design Studio.

Δείτε ΕΔΩ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Μαραθωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom