Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ηττα του Παναιτωλικού και στα Γιάννενα 3 - 0 από τον ΠΑΣ (φωτο & βίντεο)


O ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με στόχο να επανέλθει στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές και τα κατάφερε αρκετά εύκολα,αφού δεν βρήκε αντίσταση από τους Αγρινιώτες.

Ο ΠΑΣ πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και την κατοχή της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3 - 0,ενώ ο αποδεκατισμένος Παναιτωλικός σ' ένα παθητικό-αμυντικό ρόλο προσπαθούσε να μην δεχτεί γκολ, κάτι που κράτησε μόνο για ένα ημίωρο!!!

Στο 32' ο Περέα βρέθηκε στο έδαφος γιατί ο Μαλής τον χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο,ο Τζήλος πήγε να δει τη φάση στο VAR και έδωσε πέναλτι (που προφανώς μόνο αυτός το είδε).Το εκτέλεσε στο 33' ο Εραμούσπε κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά επάνω γωνιά του Μελίσσα και 1 - 0 για τον ΠΑΣ.

Στο 37' δεύτερο γκολ για τον ΠΑΣ,που αναπτύχθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά. Ο Μιλινστεάνου έκανε το γύρισμα στον Περέα και αυτός με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2 - 0.

Σχεδόν στη λήξη του πρώτου μέρους σε μία φάση «καρμπόν» με εκείνη του πέναλτι ο Γκαρντάβσκι βρήκε στο πρόσωπο τον Αποστολάκη που μάτωσε. Ο Τζήλος δεν έδωσε κάτι, ήταν μέσα στην περιοχή  και οι «κυανοκίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν κι «άναψαν τα αίματα» για λίγο.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε 15 ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή, ενώ ο Παναιτωλικός μόλις μια!!!

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός και πολύ γρήγορα έκανε και μία δεύτερη μπας και αλλάξει το σκηνικό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ίδια ενδεκάδα φορτσάτος έψαχνε και τρίτο γκολ.

Στο 56' μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους: Ο Βέργος πήρε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντουάρτε, όμως ο Λοντίγκιν με εκπληκτική ενστικτώδη επέμβαση έσωσε τον ΠΑΣ.

Στο 58' ο Κάργας με κεφαλιά το 3 - 0: Ο Γκαρντάβσκι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κάργας πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός πάλεψε, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά γι' αυτόν να διορθώσει την κατάσταση, αφού και ο ΠΑΣ δεν περιορίστηκε στο τελικό 3 - 0 αλλά κυνηγούσε κι άλλο γκολ....,ενώ ο Λοντίγκιν ήταν σε μεγάλη μέρα.

Στο 85' ο Μαλής έπιασε μια πολύ καλή κεφαλιά και ο Λοντίγκιν με μια εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν για τους Ηπειρώτες.

Στο 88' δεύτερο δοκάρι για τον Παναιτωλικό. Ο Βέργος έπιασε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.Νωρίτερα στο 86' είχε δοκάρι ο Καρέλης.

Μετά και το σημερινό στραπάτσο ίσως στο Αγρίνιο θα πρέπει να χτυπήσουν καμπάνες,γιατί δεν είναι μόνο οι συνεχόμενες ήττες, αλλά και η κακή εμφάνιση,τα πολλά πέναλτι και η τρύπια άμυνα που σε 9 ματς έχει δεχτεί 20 γκολ!

Η διακοπή του πρωταθλήματος ίσως είναι ό,τι πρέπει για τον Αναστασίου να φτιάξει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο.....

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας(λ.τ. 68' Τριάδης), Εραμούσπε, Κάργα, Πίρμαν, Καραχάλιος(85' Λιάσος), Ντομίνγκες, Γκαρντάφσκι(62' Οικονομόπουλος), Σνάιντερ(68' Μορέιρα), Περέα, Μιλιτσεάνου(84' Μινα Λεωνιντ).

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνέλιους, Μαλής, Μπακαδήμας,Αποστολάκης, Χουχούμης(λ.τ. 52' Στ. Μπελεβώνης),Τσιγγάρας, Φλόρες, Ντουάρτε, Λούι(46' Καρέλης), Βέργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom