Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Ο Ερμής Ζωγράφου "σαρώνει" στο ποδόσφαιρο σάλας - Τριπλή επιτυχία το Σ/Κ (φωτο & βίντεο)


Πέρα από το κλασικό ποδόσφαιρο που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε,τα τελευταία χρόνια ανθεί και το ποδόσφαιρο σάλας στη χώρα μας,το γνωστό 5Χ5,στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η ομάδα του Ερμή Ζωγράφου.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηλυσιακού και όχι μόνο Θανάσης Τσακανίκας,αν και ποδοσφαιριστής των μεγάλων γηπέδων δημιούργησε τον Ερμή Ζωγράφου, ο οποίος διατηρεί τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του ποδοσφαίρου σάλας με πολλούς τίτλους στο ενεργητικό του και φέτος βάλθηκε να "σαρώσει" σχεδόν τα πάντα!

Η αρχή έγινε στις 10 Μαϊού στο κλειστό των Ιλισίων όπου η ανδρική ομάδα του Ερμή κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο σάλας νικώντας τον Ηνίοχο με 3 - 1.



Την περασμένη Κυριακή 27 Ιουνίου η Κ18 του Ερμή Ζωγράφου διεκδίκησε επάξια το Κύπελλο Ελλάδος στον τελικό, όπου ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.



Χθες Σάββατο 3 Ιουλίου η Κ16 του Ερμή Ζωγράφου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος νικώντας στον μεγάλο τελικό 9 - 2 την ομάδα του Εθνικού Παλλήνης, αποκτώντας έτσι και το δικαίωμα μοριοδότησης με το ανώτατο ποσοστό.

Και σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου στο Paradise park (Πρότυπο Πάρκο Ποδοσφαίρου) στη Μεταμόρφωση Αττικής διπλή επιτυχία για τον Ερμή Ζωγράφου. Η Κ14  κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα νικώντας 6 - 1 την ΕΛΙΤ και  η Κ10 στην πρώτη χρονιά συμμετοχής της σε πρωτάθλημα κατέκτησε την τρίτη θέση επικρατώντας στον μικρό τελικό με 4 - 3 της ΑΕΚ.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα Κ10 κατέκτησε η ομάδα του Γέρακα η οποία επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού στον μεγάλο τελικό!



Με την ομάδα της Κ14 αγωνίστηκαν οι: Ζώτος Ηλίας,Γκώνιας Παναγιώτης,Κορράκιε Ελμάς,Λακατής Χρήστος,Ψυρόπουλος Σταύρος,Λάπας Χρήστος,Γκιότσα Αρης,Κοκοτσάκης Λευτέρης,Λακατής Γιώργος,Ζαρκαλής Αλέξανδρος,Γκρεουσιώτης Δημήτρης,Γιαννούλης Παντελής. Προπονητές: Θανάσης Τσακανίκας και Κώστας Παπαδημητρίου.



Με την ομάδα της Κ10 αγωνίστηκαν οι: Ζιώρης Κωνσταντίνος,Λακατής Σταύρος,Λατσούδης Νίκος,Αναστασόπουλος Ραφαήλ,Μπίτας Κωνσταντίνος,Τερζής Κοσμάς,Σιδεράς Ανδρέας,Καινούργιος Παναγιώτης και Νάστας Φίλιππος (απών σήμερα).

Σκόρερς στο 4 - 3 κατά της ΑΕΚ: Σιδεράς,Καινούργιος,Λακατής και Λατσούδης.

Δηλώσεις του προπονητή Θανάση Τσακανίκα

Απονομή μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα Κ14

Απονομή μεταλλίων στην Κ10 του Ερμή για την 3η θέση

Απονομή μεταλλίων στην Κ10 της ΑΕΚ που κατέκτησε την 4η θέση

Οι πρωταθλητές της Κ14 του Ερμή Ζωγράφου πανηγυρίζουν

Πανηγυρισμοί από την ομάδα Κ10 του Ερμή Ζωγράφου

Οι παίκτες των δύο ομάδων πανηγυρίζουν μαζί

Οι παίκτες των ομάδων Κ10 και Κ14 του Ερμή χαλαρώνουν

Δείτε φωτο










Συγχαρητήρια και από εμάς σε όλα τα παιδιά του Ερμή Ζωγράφου,να είναι πάντα καλά να αγωνίζονται και να έχουν καλή πρόοδο,συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές τους και στους γονείς τους!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την κυρία Λίνα για το εκπληκτικό φωτορεπορτάζ που μας έστειλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom