Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Ηράκλειο: Κατέληξε ο 50χρονος εργάτης που χτυπήθηκε από ρεύμα κι έπεσε από καμπαναριό (φωτο)


Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του, ο 50χρονος εργάτης που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί έπειτα από εργατικό ατύχημα στις Μοίρες και νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως επιβεβαίωσε στο cretapost, o Διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Τερζάκης.

O άτυχος άνδρας είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο.

Όπως ήδη έχει αναφερθεί, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί όταν ο άτυχος εργάτης, πατέρας δύο παιδιών, εκτελούσε εργασίες στο καμπαναριό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, την ώρα που εργαζόταν πάνω στη σκαλωσιά ο 50χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 5 μέτρων.

Ο ίδιος έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλευόταν, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: