Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Εύοσμος: Ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα για την επίθεση στον 15χρονο


Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ για την επίθεση σε βάρος του 15χρονου στον Εύοσμο.Ο 15χρονος πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, ενώ οι αρχές βρίσκονται στο στάδιο της ταυτοποίησης των στοιχείων άλλων δυο ατόμων που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου, το περασμένο Σάββατο στην πλατεία Ευόσμου.

Οι δύο εκ των δραστών που ταυτοποιήθηκαν είναι ηλικίας 16 ετών και οι άλλοι δύο 18 ετών. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία. 

Οι νεαροί δράστες, σύμφωνα με το thestival.gr φέρεται να υποστήριξαν ότι δεν επιτέθηκαν στον 15χρονο για να τον ληστέψουν και να του πάρουν το κινητό, αλλά επειδή όπως ανέφεραν θεώρησαν ότι τους φωτογράφισε και τους κοίταξε περίεργα.

Να σημειωθεί ότι χθες ο 15χρονος, ο οποίος δέχτηκε την επίθεση, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή. Οι γιατροί του έδωσαν οδηγίες προκειμένου να παραμείνει κλινήρης στο σπίτι, ενώ μετά από λίγες μέρες θα πάει για επανεξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom