Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Δάφνη: Ο τελευταίος καβγάς πριν σκοτώσει τη σύζυγό του - Τι αποκαλύπτουν φίλοι του θύματος (βίντεο)


Συγκλονίζει το νέο έγκλημα, με θύμα γυναίκα, αυτή τη φορά στη Δάφνη. Δράστης είναι ένας 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη.

Αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη 31χρονη, ο συζυγοκτόνος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και παραδόθηκε αφού ομολόγησε την πράξη του. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ισχυρίστηκε πως ζήλευε τη σύζυγό του και πως είχαν συχνούς καβγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ένας τέτοιος καβγάς συνέβη και χθες το βράδυ στο ψητοπωλείο που διατηρεί η οικογένεια, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, ο δράστης φέρεται να της ασκούσε διαρκή έλεγχο και να την περιόριζε, παρά το γεγονός ότι μπροστά σε τρίτα πρόσωπα εμφανιζόταν ως ένας ευχάριστος και χαμογελαστός άνθρωπος.

Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom