Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ξανά φωτιά στην Πάρο! Αναζωπυρώσεις ψηλά στα βουνά (βίντεο)


Την Τρίτη 29/6 το πρωί φάνηκε ότι οι ενισχυμένες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που έφθασαν το βράδυ της Δευτέρας στην Πάρο κατάφεραν τελικά να σβήσουν την πυρκαγιά που ξεκίνησε την Κυριακή το μεσημέρι από την περιοχή του Κώστου και άφησε πίσω της κρανίου τόπο στην νοτιανατολική Πάρο.

Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι έχουμε αναζωπυρώσεις στα βουνά πάνω από τις Λεύκες σε δυσπρόσιτη περιοχή, όπου έχουν σπεύσει πεζοπόρα τμήματα και παλεύουν ξανά με τη φωτιά που έχει εκδηλωθεί τουλάχιστον σε δύο σημεία.

Δείτε βίντεο από https://www.facebook.com/

Σύμφωνα με τον ΗΧΩ fm 102,1 της Πάρου,o κυριος Σαμιος υπευθυνος πολιτικης προστασιας του Δημου μας ενημερωσε πριν απο λιγο οτι η αναζωπυρωση ηταν σε ενα μικρο πασινο κομματι που ειχε μεινει αναμεσα στα καμμενα .Εσβησε μας ειπε και ειναι ολα υπο ελεγχο .

Η τροφοδοσια των ανθρωπων γινεται ανελλιπώς και σε νερα και σε φαγητα .Μικρες καθυστερήσεις οφειλονται στο οτι δεν ειναι και ευκολη η προσβαση. ΕΜΕΙς ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΑ .

Μπορει να σας αγχώνουμε ΝΑ ΣΑς ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ αλλα ετσι πρεπει να σας μεταφεουμε και οσα εσεις δεν ακουτε οι βλεπετε κυριοι αρχοντες του τοπου μας..

Ας ευχηθουμε ολοι μαζι για μια καλοκαιρινη βροχη να ισιωσουμε λιγο να καταλαγιάσει και η σταχτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom