Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για κολυμβητή που αγνοείται - Χάθηκε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη


Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου Κρήτης για αγνοούμενο κολυμβητή.Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος σαρώνουν την περιοχή, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν και επαγγελματίες δύτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 6.00 το απόγευμα, το Λιμεναρχείο ειδοποιήθηκε για αγνοούμενο κολυμβητή στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα αλλοδαπός άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα και ο ναυαγοσώστης έσπευσε να τον βοηθήσει. Ωστόσο λόγω και της θαλασσοταραχής, ενώ κατάφερε να τον πιάσει, ο αλλοδαπός του έφυγε από τα χέρια και χάθηκαν τα ίχνη του.

Φουσκωτό σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις έρευνες για να ακολουθήσουν αμέσως μετά το σωστικό σκάφος των ναυαγοσωστών, ένα μεγάλο σκάφος του Λιμενικού, αλλά και σωστικό σκάφος από το Ηράκλειο, ρυμουλκό και λάντζες.

Δυστυχώς μέχρι αργά το βράδυ οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, ενώ στο σημείο, με εντολή του Λιμεναρχείου, μετέβησαν και επαγγελματίες δύτες, προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανεύρεσης του κολυμβητή.

Την επιχείρηση συντόνιζαν ο Διοικητης του Λ.Σ και το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom