Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Η ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Είχε κληθεί από χθες στη ΓΑΔΑ ο πιλότος - Θρίλερ με το τελευταίο SMS (βίντεο)


Tα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ - Ο πιλότος εξετάσθηκε ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, είπαν οι αστυνομικοί στις έκτακτες ανακοινώσεις που έγιναν λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα.

Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ. 

Οπως είπε, ο πιλότος είχε κληθεί από χθες να εξετασθεί, ωστόσο η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του να είναι σήμερα στο μνημόσυνο της Καρολάιν. Ετσι, παρελήφθη από πλωτό μέσο, από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς έφθασε στην Αθήνα, νωρίς σήμερα το πρωί και μετέβη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η εξέταση του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας είναι πολύωρη. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο σύζυγος του θύματος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας επί των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλόννησο, πάντως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν ότι έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιον.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο άνδρας της σκότωσε την Καρολάιν

Διαβάστε ΕΔΩ το νέο δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος"

Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία που ανατρέπουν την υπόθεση - Θρίλερ με το τελευταίο SMS της Κάρολαϊν

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναλύει τα νέα στοιχεία και τα ερωτήματα που οδήγησαν τον πιλότο στη ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη «Το Βήμα» και «Τα Νέα», το κρίσιμο «κενό» με την στιγμή που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού και όσα έδειξε το βιομετρικό ρολόι της Κάρολαϊν αποτελούν τα νέα δεδομένα που ανατρέπουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα, καθώς όλα δείχνουν πως η κάρτα έχει αφαιρεθεί 4 ή 5 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Το βιομετρικό ρολόι - κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Επιπλέον, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο. Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φανέρωσε και ένα παραπάνω στοιχείο που προβληματίζει τις αρχές.

Φαίνεται από την ανάλυση ότι υπάρχει στις 12 το βράδυ μία ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να υπήρχε κάποιο ζήτημα προστριβής του πιλότου με τη σύζυγό του. Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη “stupid” στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Κάρολαϊν, με την αστυνομία να διερευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Η λιποθυμία του πιλότου προκαλεί ερωτηματικά

Το κύριο ερώτημα που προβληματίζει αρχές και ιατροδικαστές είναι όσα ισχυρίζεται ο πιλότος για την λιποθυμία.

Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν πως εάν το λιποθυμικό επεισόδιο διαρκούσε 45 λεπτά ή και μία ώρα, όπως επικαλέστηκε ο 32χρονος, τότε ήταν βέβαιο πως θα οδηγούσε σε εγκεφαλικές βλάβες ή και θάνατο.

Εκείνο που προβληματίζει τις αρχές είναι πως συνήλθε ο πιλότος μετά τη λιποθυμία του χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς και τι έχει συμβεί μέσα σε αυτή την ώρα που ο 32χρονος φέρεται να λιποθύμησε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Mega ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom