Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Μύκονος: «Μπλόκο» στην ομάδα του «doctor cocaine» με «δόλωμα» 19χρονη κοκκινομάλλα


Η μυστική επιχείρηση ξεκίνησε από τη Ραφήνα και κατέληξε σε ξενοδοχείο στο Πετείναρο του νησιού των ανέμων - Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί και η κοκκινομάλλα - Αναζητείται ο «doctor cocaine» - Έλληνας στις φυλακές Κορυδαλλού ο δεύτερος τη τάξει.

Οι λιμενικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού των ανέμων με μια μυστική επιχείρηση που ξεκίνησε από τη Ραφήνα και ολοκληρώθηκε σε ξενοδοχείο στον Πετείναρο Μυκόνου, κατάφεραν να βάλουν στο χέρι την ομάδα του dealer της «λευκής κυρίας» και να την «ξεδοντιάσουν», αναζητώντας τον «doctor cocaine», ενώ το δεύτερο αρχηγικό μέλος, που διήυθυνε το κύκλωμα είναι ένας Έλληνας, που έκανε τις μεγάλες δουλειές μέσα από το κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

Η ομάδα των έμπειρων ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, πέρασαν χειροπέδες σε δύο Αλβανούς της ομάδας του «doctor cocaine», την κοκκινομάλα dealer, ενώ αναζητούνται και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Απο τη Ραφήνα στη Μύκονο σε στενο κλοιό

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 16:20 το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι της Ραφήνας. Οι λιμενικοί εντοπίζουν μια 19χρονη κοκκινομάλα να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Μύκονο. Οι πληροφορίες που είχαν απο την ανοικτή γραμμή με τους έμπειρους συναδέλφους τους στη Μύκονο για το κύκλωμα του «doctor cocaine»«κούμπωναν» με το πρόσωπο της 19χρονης κοκκινομάλλας.

Αμέσως τη μπλοκάρουν, βρίσκουν πάνω της 207 γραμμάρια κοκαΐνης και αφου τους είπε οτι προτίθεται να βοηθήσει στο «ξεδόντιασμα» του κυκλώματος, τη βάζουν στο πλοίο «Θεολόγος» και πραγματοποιούν ελεγχόμενο ταξίδι στο νησί των ανέμων. 

Εκεί κλιμάκιο των λιμενικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου παραλαμβάνουν την 19χρονη κοκκινομάλλα dealer η οποία έχει διπλό ρόλο μάρτυρα και κατηγορούμενης και την επιβιβάζουν σε ενα ταξί. Κατευθύνονται σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πετείναρος όπου ο «doctor cocaine».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η 19χρονη κοκκινομάλλα μιλούσε με τον ένα εκ των δύο εγκεφάλων του κυκλώματος, ο οποίος μέσα από το κελί των φυλακών της έδινε οδηγίες ποιον θα συναντήσει για να δώσει την κόκα. 

Μόλις φθάνουν στο ξενοδοχείο, ένα δεύτερο κλιμάκιο των μυστικών λιμενικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου ήταν κρυμμένοι και περίμεναν. 

Μάλιστα όταν η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο, ο Έλληνας αρχηγός μέσα από τη φυλακή, της ζήτησε να πραγματοποιήσει βιντεοκλήση για να βεβαιωθεί ότι ήταν μόνη της στον χώρο.
mykonos1
Πήγε να πατήσει τους λιμενικούς

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 23:40. Η 19χρονη κοκκινομάλλα, μιλούσε με βιντεοκλήση με τον έγκλειστο αρχηγό, όταν της είπε να βγει έξω γιατί θα έφθαναν οι παραλήπτες της «λευκής κυρίας». Η νεαρή υπάκουσε και βγήκε έξω. Ένα λευκό Fiat εμφανίστηκε έξω από το ξενοδοχείο, ο Αλβανός οδηγός πιέζει τα alarm και ο συνοδηγός συμπατριώτης του πλησιάζει την κοπέλα. Μόλις η κόκα αλλάζει χέρια, οι ράμπο της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, ορμάνε πάνω τους.

Όμως ο ένας Αλβανός, αποφασισμένος να μην πέσει στα νύχια των διωκτών του, πατάει γκάζι για να τους πατήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Οι λιμενικοί περνούν χειροπέδες στους δύο άνδρες, ενώ στο κινητό του ενός βρίσκουν το τηλέφωνο και τις οδηγίες του μεγάλου αρχηγού με το προσωνύμιο «doctor».

Τα τηλέφωνα όλων των συλληφθέντων έχουν σταλεί για ανάλυση, ενώ οι λιμενικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχειου Μυκόνου σχημάτισαν δικογραφία δε βάρος και του έγκλειστου Έλληνα ενώ μετά το ξεδόντιασμα της ομάδας, συνεχίζουν τις έρευνες για να βάλουν στο χέρι και τον «doctor cocaine».

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom