Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Θεσ/κη: Πέθανε ο λιμενεργάτης που τραυματίστηκε σοβαρά στο λιμάνι


Πέθανε χθες το βράδυ ο 59χρονος λιμενεργάτης, που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου στα δύο κάτω άκρα από κλαρκ, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών φόρτωσης σε πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».

Ο άτυχος άντρας, μετά τον τραυματισμό του, είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 46χρονος ημεδαπός χειριστής του μηχανήματος.

Μιλώντας στο Voria.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΛΘ, Τριαντάφυλλος Αφεντουλίδης, έκανε λόγο για έναν «φίλο, συνάδελφο, αγωνιστή, πιστό στις ιδέες του και τους συναδέλφους του, που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος».

«Κάτι δεν λειτούργησε σωστά εκείνη την ώρα και πρέπει να το ελέγξουμε για να μην επαναληφθεί μία τέτοια τραγωδία», σημείωσε ο κ. Αφεντουλίδης, υπενθυμίζοντας ένα παλαιότερο εργατικό δυστύχημα, τον Απρίλιο του 2011, όταν ένας εργαζόμενος του λιμανιού έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση από κλαρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom