Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα! Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ανδρας σκότωσε ζευγάρι και αυτοκτόνησε (φωτο & βίντεο)


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά τη διπλή δολοφονία, ήταν ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα (ένας Ελληνογάλλος και η Ελληνίδα σύντροφός του) - Το έγκλημα σημειώθηκε κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Δασιάς.

Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία του δράστη, που έγιναν λίγο πριν από τις 11:30 σήμερα το πρωί στην ήσυχη περιοχή της Δασιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης - γείτονας, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις, του ζευγαριού- φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε το ανδρόγυνο (Ελληνογάλλος ο άνδρας, Ελληνίδα η σύντροφός του), που κατοικούσαν μόνιμα στην περιοχή, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι υπάρχει και τρίτος νεκρός στην περιοχή της Δασιάς. Τα θύματα είναι ένας Ελληνογάλλος, η Ελληνίδα σύντροφός του και ο Έλληνας δράστης, ο οποίος είχε διαφορές μαζί τους και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, μετά το πρωτοφανές μακελειό που προκάλεσε.

Πάντως, ώσπου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας με πάνοπλες ειδικές δυνάμεις που έχουν ζώσει την περιοχή, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν αρχικά συγκεχυμένες.

Άλλες ανέφεραν ότι είχε καταφύγει στο δάσος και άλλες ότι ήταν ταμπουρωμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν από λίγο στον Alpha ο Πέτρος Κρασιώτης,ο δράστης ήταν ενοικιαστής σε διαμέρισμα της γυναίκας και επειδή ήταν κακοπληρωτής το θύμα είχε κινήσει διαδικασία έξωσης με αποτέλεσμα ο δράστης να πάρει την καραμπίνα και να αφαιρέσει τρεις ζωές...

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr/ ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, κατά λάθος. 

Επειδή τη στιγμή που ο 60χρονος δράστης όπλισε και πυροβόλησε τη γυναίκα που είχε διαφορές, έτυχε να βρίσκεται κοντά της ένας άνδρας. Οι σφαίρες χτύπησαν και τους δύο και ο θάνατός τους, στη Δασιά της Κέρκυρας, ήταν ακαριαίος. 

Τα δύο θύματα και ο 60χρονος που στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε ήταν Έλληνες. 

Ο δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας νοίκιαζε σπίτι από τη γυναίκα και έμεναν στην ίδια κατοικία. Εκείνος στο ισόγειο και η γυναίκα στον πρώτο όροφο. Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την απόφαση της ιδιοκτήτριας να του κάνει έξωση, οι καυγάδες είχαν αρχίσει να πυκνώνουν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom