Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη - Εντοπίστηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή


Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη από τα Γλυκά Νερά. Όπως μετέδωσε το MEGA, ο συνιδιοκτήτης της ταβέρνας "Κρητικός" εντοπίστηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή, κοντά στο αυτοκίνητό του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοχειρία. 

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό του Σταύρου Δογιάκη και να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου του.

Σκηνικό εγκλήματος η ταβέρνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη ταβέρνα, την Πρωτομαγιά του 2018 είχε δολοφονηθεί ο πρώην αστυνομικός, και φερόμενος ως εμπλεκόμενος με τη μαφία της νύχτας, Σπύρος Παπαχρήστος.

Αγνωστοι μπήκαν στην ταβέρνα και δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Παπαχρήστο με την Αστυνομία να κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τους ανθρώπους της νύχτας.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός», η οποία βρισκόταν στην περιοχή της Κάντζας και ήταν γνωστή ως η ταβέρνα των διασήμων.

Η εξαφάνιση του επιχειρηματία προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους συγγενείς και τους δικούς του ανθρώπους καθώς από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Επιπλέον, πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα σημείωμα που άφησε ο 53χρονος στον αδελφό του.

Ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε στις 21 Ιουνίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom