Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για βιασμό και παρενόχληση ανηλίκων σε Λιβαδειά, Ραφήνα και Θεσ/κη (βίντεο)


Προφυλακίστηκε ένας 44χρονος από την Λιβαδειά που κατηγορείται για βιασμό 15χρονης,όπως και οι άλλοι δύο άνδρες σε Ραφήνα και Θεσσαλονίκη που κατηγορούνται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ανήλικη, όλα ξεκίνησαν όταν έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook αναζητώντας μεταφορικό μέσο για τον Βόλο θέλοντας να συναντήσει το αγόρι της.

«Ήθελα να δω τον φίλο μου ο οποίος μετακόμισε στον Βόλο μαζί με την οικογένεια μου. Το έγραψα στον λογαριασμό μου στο διαδίκτυο. Τότε εκείνος προσφέρθηκε να με μεταφέρει στον Βόλο από τη Λιβαδειά και να με βοηθήσει να δω τον φίλο μου. Μου είπε πως ήταν φίλος των γονέων μου και τον πίστεψα».

Ο 44χρονος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 15χρονης και την προέτρεψε να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς της για την κοπάνα που έκανε από το σχολείο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον Βόλο, σταμάτησε σε μια ερημική τοποθεσία και, σύμφωνα με την ανήλικη, την βίασε, ενώ στη συνέχεια την απειλούσε να μη μιλήσει σε κανέναν.

«Είχα σχολείο εκείνη την ημέρα και μου είπε πως δεν θα το πούμε στους γονείς μου. Μου είπε ότι θα με πήγαινε πρωί και θα γυρνούσαμε βράδυ. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην Τιθορέα έξω από τη Λιβαδειά σε έναν χωματόδρομο και με βίασε. Με απείλησε εκείνη τη στιγμή να μην πω τίποτα στους γονείς μου. Και στην επιστροφή μου είπε πάλι να μην πω τίποτα στους δικούς μου».

Ο 44χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της 15χρονης στο αστυνομικό τμήμα της Λιβαδειάς, ενώ από το αρχείο της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού από κοινού με τον αδερφό του αλλά και για ενδοοικογενειακή βία.

Στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το DNA της 15χρονης, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Προφυλακίστηκε και 0 48χρονος στην Ραφήνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι στην Ραφήνα.

Ο 48χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην απολογία του, όμως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 48χρονος αρνήθηκε ότι καταδίωξε τη μικρή μαθήτρια.

«Αισθάνομαι ντροπή και αμηχανία, να εμφανίζομαι για πρώτη φορά στα δικαστήρια και μάλιστα κατηγορούμενος για τέτοιες απίστευτες πράξεις που ούτε καν μπορώ να διανοηθώ ενώ παραλλήλως γνωρίζω ότι ουδέν μεμπτόν έπραξα».

Για τα 20 εφιαλτικά λεπτά που έζησε η 13χρονη μέχρι να βρει καταφύγιο σε ένα ζευγάρι περαστικών, μίλησε η μητέρα της, η οποία μετέφερε την ανατριχιαστική περιγραφή του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που διαθέτει ο 48χρονος σε όλους τους χώρους της εργασίας και της οικίας του, καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν πορνογραφικό υλικό.

Όπως δήλωσε η 13χρονη στην κατάθεσή της, ο άνδρας την πλησίασε και επέμενε, ακόμα και με προστακτικό τρόπο, να μπει στο αυτοκίνητό του.

«Με ακολούθησε με χαμηλή ταχύτητα από πίσω και από το τζάμι του συνοδηγού που είχε κατεβασμένο μου μιλούσε συνεχώς και μου έλεγε: ‘Γεια σου κούκλα, θέλεις να σε πάω κάπου;’ Εγώ του απάντησα ‘Όχι ευχαριστώ’ και τότε αυτός συνέχισε να με ακολουθεί και μου είπε ‘Μπες μέσα στο αμάξι’ με κοφτό τρόπο και διατακτικά σαν να με προστάζει».

Σύμφωνα με τη μαθήτρια, ο άνδρας την είχε πάλι ακολουθήσει στο δρόμο, πριν από έναν μήνα.

«Επειδή τον θυμήθηκα και την προηγούμενη φορά είχε ξαναβάλει τις φωνές και έφυγε, μπήκα στην οδό Αργοναυτών αριστερά της λεωφόρου Χρυσοστόμου Σμύρνης, για να τον αποφύγω και κρύφτηκα σε μια πολυκατοικία για λίγο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια αναγνώρισε στο πρόσωπο του 48χρονου τον άνδρα που την καταδίωξε και τις δύο φορές στα στενά γύρω από το σπίτι της.

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος το πρωί την Δευτέρα προσπάθησε να απαγάγει την 16χρονη ανήλικη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα μπερδεύτηκε καθώς πήγαινε στο σχολείο και ζήτησε βοήθεια για να βρει τον δρόμο της. Η ατυχία της ήταν πως δεν πρόλαβε το λεωφορείο που έπαιρνε συνήθως. Πήρε ένα άλλο δρομολόγιο, με αποτέλεσμα να κατέβει σε μια στάση που δεν γνώριζε.

Έτσι, μπήκε στο πρώτο μαγαζί που βρήκε μπροστά της για να ρωτήσει πως θα φθάσει στον προορισμό της.

Μέσα βρισκόταν ως πελάτης ο 55χρονος που προθυμοποιήθηκε να την πάει εκείνος στο σχολείο με το αυτοκίνητό του. Η 16χρονη αρνήθηκε, αλλά εκείνος βρέθηκε λίγο αργότερα μπροστά της καθώς φέρεται να την παρακολουθούσε στα στενάκια πιέζοντάς την να μπει στο αυτοκίνητο.

Λίγες ώρες μετά την αναγνώρισή του από τη 16χρονη μαθήτρια, ο 55χρονος που φέρεται να προσπάθησε να την απαγάγει, πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, όπου μάλιστα δήλωσε πως είναι καθηγητής επαγγελματικού λυκείου.

Στο πρόσωπό του αναγνωρίσαν και δυο 20χρονες εκείνον που τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αρχές Μαΐου στην περιοχή των Πεύκων.

Τι λέει ο κατηγορούμενος

Εντελώς διαφορετικά περιγράφει όμως όσα έγιναν η πλευρά του 55χρονου που αρνείται τις κατηγορίες.

Οι γονείς, μετά τις αποκαλύψεις είναι ανάστατοι και περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης μετά την αστραπιαία αντίδραση της αστυνομίας που εντόπισε τον 55χρόνο λίγες ώρες μετά την καταγγελία.

Διαφορετική γνώμη έχει και ο δικηγόρος του 55χρονου, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά που τρομοκράτησε το κορίτσι ως «άγαρμπο φλερτ».

«Ήταν κάτι ξαφνικό, ακόμα και τώρα δεν έχω λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας. Δεν αρνούμαστε την κοινωνική διάσταση, αλλά τα δικαστήρια κρίνουν την ποινική διάσταση. Μια φιλοφρόνηση, ένα φλερτ προσπάθησε να κάνει επιθετικό και άγαρμπο. Δεν το δικαιολογούμε κοινωνικά. Δεν στρέφομαι εναντίον ούτε των ΜΜΕ, ούτε των γονέων. Λυπάται και ο ίδιος δεν είχε αυτή την πρόθεση. Δεχόμαστε την κοινωνική απαξία της πράξης του».

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom