Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Ελέγχεται και ποινικά ο Μπαλάσκας για τις «συμβουλές» του στον συζυγοκτόνο (βίντεο)


Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρώτο Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος.

Ελεγχόμενος και ποινικά είναι ο συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας, για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν καλεσμένος στο Mega με αφορμή την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Εκεί υποστήριξε ότι αν ο 32χρονος είχε πάρει τηλέφωνο την αστυνομία μετά την πράξη του μπορεί να καθόταν στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

1 σχόλιο:

enaoum είπε...

Νομίζω ότι ό κύριος αυτός είπε μια αλήθεια.το κακο πού είνα?

Read more: Go to TOP and Bottom