Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Κολωνός: Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων κοριτσιών - Στον εισαγγελέα τα τρία


Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα Κυριακή οι τρεις ανήλικες που συνελήφθησαν στο Σάββατο στον Κολωνό μετά από καυγά με άλλες τέσσερις συνομήλικες τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός κοριτσιού από μαχαίρι.

Οι τρεις ανήλικες πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου έχει αναλάβει την υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαμάχη ξεκίνησε πριν μερικές μέρες με καυγά ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων κοριτσιών, 15 και 16 ετών.

Το Σάββατο η μία ανήλικη κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους. Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως. Εκεί, το ένα κορίτσι έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε ένα κορίτσι της άλλης παρέας.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.


Συνελήφθη μαζί με δυο φίλες της - Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, ήταν το χθεσινό μεταξύ της παρέας των μαθητριών στον Κολωνό, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης.

Το κοριτσάκι μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε στο πόδι και την κοιλιά (το χτύπημα σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν εγκάρσιο και κοντά στη σπλήνα) μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς βρίσκεται εκτος κινδύνου, ενώ σε βάρος της δράστιδος, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η ίδια βέβαια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είπε οτι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει χωρίς όμως να είναι σε θέση να δικαιολογήσει γιατί κουβαλούσε τον σουγιά που απο θαύμα μετά απο αυτη την επίθεση, δεν «πήρε» τη ζωή της μικρής μαθήτριας.

Πήγε με τον σουγιά στην τσέπη

Το ματωμένο σκηνικό του τρόμου μεταξύ των 16χρονων μαθητριών στον Κολωνό άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο μετά τις 18:00. Τα επτά κορίτσια που γνωρίζονται μεταξύ τους και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει για μπάνιο έκλεισαν ραντεβού προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν προκύψει στην παραλία.

Μάλιστα η μια είπε ότι πήρε την πρωτοβουλία της συνάντησης ,καθώς ήθελε να λύσουν τις διαφορές τους γιατί φοβόταν ότι αν δεν λυνόταν η παρεξήγηση και οι κοπέλες την έβλεπαν τυχαία στο δρόμο, θα εξαπέλυαν σε βάρος της φραστική επίθεση.

Έτσι, τις κάλεσε να βρεθούν σε ένα ήσυχο σημείο στον Κολωνο για να λύσουν την παρεξήγηση. Πράγματι συναντήθηκαν και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και τότε η μια μαθήτρια έβγαλε τον σουγιά και επιτέθηκε στη συνομήλική της. Ο σουγιάς τη βρίσκει ελαφρά στο πόδι όμως το χέρι της 16χρονης δράστιδος δεν σταμάτησε. Σηκώνει και πάλι το ασημένιο μαχαίρι και της καταφέρνει ένα κάθετο χτύπημα στην κοιλιακή χώρα κοντά στη σπλήνα.

Το κοριτσάκι σωριάζεται στην άσφαλτο, οι φίλες της έβαλαν τις φωνές, ενώ μια απο τις κοπέλες που ήταν στην παρέα των τριών (ανάμεσα τους και η δράστιδα) τρομαξε και έφυγε τρέχοντας. Διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθει η μαθήτρια με τον σουγιά, μια φίλη της και λίγη ώρα αργότερα και η τρίτη, ενώ το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σε βάρος της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και στις δυο φίλες της για συμπλοκή. Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικης που διερευνά σε βάθος την υπόθεση. Μια ακόμη ιστορία άγριων ξεκαθαρισμάτων με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: