Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Θεσ/κη: Ένας άνδρας νεκρός από την κακοκαιρία - Παρασύρθηκε από χείμαρρο (βίντεο)


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά. Οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ που ειδοποιήθηκαν από περιοίκους εντόπισαν τον άνδρα, νεκρό. Οι διασώστες κατέβαλαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν αλλά είχε ήδη καταλήξει.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε ρέμα, στην οδό Μυτιλήνης με Καλλικράτους. Την σορό εντόπισε πολίτης, ο οποίος προσέγγισε την άκρη του ρέματος και την ανέσυρε.

Όπως έγινε γνωστό στις 7.30 το απόγευμα, μάλλον πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που παρασύρθηκε γύρω στις 5 μ.μ με το αυτοκίνητό του από χείμαρρο, κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

13 πυροσβέστες έσπευσαν στην περιοχή, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν επίσης μία ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

Οι ουρανοί άνοιξαν στη Θεσσαλονίκη, στις 4 περίπου το απόγευμα, ενώ έπεσε και χαλάζι.

Η έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση έπληξαν και το κέντρο της πόλης.

Όσοι κάθονταν σε καφέ και άλλα καταστήματα εστίασης, τα μάζεψαν άρον άρον και έτρεξαν να καλυφθούν, αφού το χαλάζι έπεφτε βροχή.

Το φαινόμενο κράτησε για λίγα λεπτά και στην συνέχεια σταμάτησε.

Έντονη νεροποντή έπληξε και τα δυτικά της πόλης, και κυρίως την Πολίχνη, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό και την Σταυρούπολη.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τους ορμητικούς χειμάρρους, καταστήματα πλημμύρισαν. Οι πυροσβέστες βρίσκονται επί ποδός, καθώς το τηλεφωνικό κέντρο χτυπά συνέχεια για προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια: